Άγνωστες πτυχές της ζωής πρωταγωνιστών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ( pics)

Οι πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, συχνά μας απασχολούν μέχρι και σήμερα.

Άλλωστε, ποιος δεν θέλει να μάθει πράγματα για την ζωή τους;

Οι ταινίες τους προβάλλονται ακόμα και έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Μέσα από τους ρόλους τους μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Η ζωή κάποιων από αυτούς, κρύβει πράγματα που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Από ιστορίες σχέσεων, μέχρι και πολιτικές πεποιθήσεις.

Οι παρακάτω ηθοποιοί φρόντιζαν την προσωπική τους ζωή να την κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι περισσότεροι τα είχαν καταφέρει πάρα πολύ καλά.

 

 

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

 

 

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος αν και δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ « Ζεν πρεμιέ» του ελληνικού κινηματογράφου, είχε πάντα επιτυχίες στις γυναίκες. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι , ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Διονύση Παπαγιαννόπουλου για την Άννα Καλουτά. Τον απέρριψε γιατί εκείνη διατηρούσε δεσμό με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

 

Ρένα Βλαχοπούλου

 

Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι είχε απίστευτη πέραση στους άντρες. Μάλιστα την ερωτεύτηκε ο Σάχης της Περσίας και της έκανε δώρο ένα πανάκριβο μενταγιόν.

 

Αλέκος Αλεξανδράκης

 

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν μαχητικός αριστερός και πολλές φορές οι προοδευτικές του απόψεις είχαν προκαλέσει διαμάχες στους κύκλους της τέχνης και της κοινής γνώμης, όπως όταν είχε στηρίξει το Μανώλη Γλέζο τη δεκαετία του 60΄. Ταινία του Αλέκου Αλεξανδράκη λογοκρίθηκε από την χούντα.

 

Γεωργία Βασιλειάδου

 

Η Γεωργία Βασιλειάδου, γνωστή και ως η «άσχημη» του ελληνικού σινεμά ξεκίνησε την καριέρα της ως μέτζο σοπράνο στη Λυρική σκηνή. Απίστευτο και όμως αληθινό.

 

Τζένη Καρέζη

 

Η Τζένη Καρέζη καθιερώθηκε, με μαύρα μαλλιά, αλλά το φυσικό της ήταν το ξανθό και μόνο σε ένα θεατρικό έργο, «Ένα κουτό κορίτσι» που ανέβηκε στις αρχές των 60’, την είδαμε με αυτό το χρώμα μαλλιών.

 

Τόλης Βοσκόπουλος

 

Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να διέσχισε τον Ατλαντικό με πλοίο για να πάει να την βρει και να μην χωρίσουν, όμως, η Ζωή Λάσκαρη δεν άλλαξε γνώμη και του ζήτησε να χωρίσουν. Μάλιστα, η αδερφή του τραγουδιστή είχε αναφέρει : « Τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε, όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν ερωτεύτηκε την Ζωή. Και ξέχασε και το σπίτι και τη δουλειά και τους συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM