Sam Worthington: Γίνεται 44 ετών και σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες του (vids-pics)

Ο ηθοποιός Sam Worthington έχει σήμερα γενέθλια - έχει γεννηθεί στις 02 Αυγούστου 1976 στην Αγγλία - και μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά γίνεται 44 ετών.

Τα παιδικά χρόνια του ταλαντούχου ηθοποιού

Ακόμη και ως παιδί, ο Sam Worthington είχε ενδιαφέρον για όλα όσα σχετίζονταν με τη δράση. Ξεκίνησε να παίζει στη σκηνή ως έφηβος. Συμμετείχε όχι μόνο σε κλασσικές παραστάσεις αλλά και σε υπέροχες παραγωγές. Ωστόσο, ο Sam δεν ονειρευόταν ούτε τη θεατρική ζωή ούτε τον κινηματογράφο.

Δεν μπορούσε να τελειώσει τις σπουδές του, διότι δεν ξεχώριζε για την επιμέλεια του, και απλά... παράτησε το κολέγιο, ξαφνιάζοντας την οικογένεια και τους οικείους του.

Μετά από αυτό το περιστατικό ο Sam έλαβε 400 δολάρια από τον πατέρα του, ο οποίος του τόνισε πως θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του μόνο αν έβρισκε δουλειά.

Ο Sam Worthington αργότερα, πήγε στο Σίδνεϊ, όπου βρήκε δουλειά σε μια κατασκευαστική εταιρεία. Στα 19 χρόνια αποφάσισε να εισέλθει στο Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης. Και αυτό όχι γιατί ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά.. τον ώθησε ο έρωτας, μιας και η τότε αγαπημένη του ήθελε να κυνηγήσει τον δικό της όνειρο. Ωστόσο, ο Sam τα κατάφερε και πέρασε τις εξετάσεις.

Κινηματογραφική επιτυχία

Η ενεργή ενασχόληση του με την υποκριτική ξεκίνησε αμέσως μετά την αποφοίτησή του. Αρχικά, ο ηθοποιός εμφανίστηκε κυρίως σε ταινίες μικρού μήκους. Ενώ το ντεμπούτο του σε κινηματογραφικές ταινίες έκανε το 2000.

Η αρχή έγινε με την ταινία «Heels», όπου ο Sam έπαιξε ένα δευτερεύον χαρακτήρα. Τότε υπήρξε το έργο στην ταινία «War of Hart». Αστέρια όπως ο Colin Farrell και ο Bruce Willis έλαβαν μέρος στη γυρίσματα μαζί του.

Έλαβε τον πρώτο κύριο ρόλο στην ταινία «Έδεσα εγώ». Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην ταινία «16 χρόνια. Αγάπη Επανεκκινήστε». Ο ρόλος έφερε το πρώτο βραβείο στον Sam.

Ο ηθοποιός προσπάθησε πέρασε από casting και για το ρόλο του διάσημου κατασκόπου James Bond. Ωστόσο, τον ρόλο πήρε τελικά ο Daniel Craig.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Sam Worthington πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Terminator. Αφήστε έναν σωτήρα να έρθει».

Την τεράστια επιτυχία του Sam έφερε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο «Avatar».

Μεταξύ των επιτυχημένων έργων θα πρέπει να διακρίνονται οι ταινίες «On the Edge», «Dog Time», «Titan».

https://www.instagram.com/p/B8j6dXUHiMm/

 

Προσωπική ζωή

 

Στις 18 Οκτωβρίου 2013, ο ηθοποιός τις φήμες για τη σχέση του με το μοντέλο Lara Bingle. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2014. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Rocket Zot, το 2015 και τον Racer τον Οκτώβριο του 2016.

 

Ομολογουμένως, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε εκτός απ΄το υποκριτικό του ταλέντο και οι blockbusters ταινίες του, σχολιάστηκε επανειλημμένα και το αξιοζήλευτο παρουσιαστικό του.

 

Ο ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, καθώς δεν αναγνωρίζει τα πρότυπα του Hollywood, αφιερώνει τον χρόνο του στα χόμπι του, αποφεύγει όλα όσα σχετίζονται με τη φήμη και την προσοχή στο δικό του πρόσωπο.

 

Παρά την εξαιρετική του σωματική διάπλαση, ο Sam Worthington δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο μιας και μισεί τον αθλητισμό. Είναι επίσης γνωστό ότι ο ηθοποιός έχει αδύναμη όραση, αλλά επιλέγει να μην φορά γυαλιά. Τέλος, δεν διατηρεί λογαριασμό στο Instagram.

 

Οι καλύτερες ταινίες του:

 

Avatar

 

 

 

Clash of the Titans

 

 

 

Wrath of the Titans

 

 

 

Everest

 

 

 

The Titan

 

 

 

Happy Birthday Sam!

 


 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM