Οι ηθοποιοί του έργου «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» στο «Eπικό grill stories»

Δεν πληρώνω δεν πληρώνω

Μπαίνει ξανά στη θεατρική πραγματικότητα το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Όπως μαθαίνουμε έχει ήδη συνθέσει ένα πρόγραμμα ρεπερτορίου για την κεντρική σκηνή, αλλά και τον πάνω χώρο. Μάλιστα ξεκίνησαν ήδη οι πρόβες για το «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με πρωταγωνιστές τους Μπέσυ Μάλφα, Γιώργο Σουξέ, Κατερίνα Τσάβαλου, Τόνυ Δημητρίου, Θοδωρή Ρωμανίδη και Απόστολο Γκλέτσο.

Δεν πληρώνω δεν πληρώνω

Περίπου 11 χρόνια έχουμε να δούμε τον Απόστολο Γκλέτσο στο θέατρο και η κωμωδία για την οικονομική κρίση του νομπελίστα Ιταλού συγγραφέα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μυλωνάς πιστεύει στη δύναμη της έκφρασης και ενθαρρύνει πάντα τους ηθοποιούς να ενεργοποιήσουν το σώμα με ένα τρόπο που να προκαλεί το θεατή.

Δεν πληρώνω δεν πληρώνω

Το έργο «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» κραυγάζει με χιουμοριστικό τρόπο για την άδικη δομή του οικονομικού συστήματος της Δύσης και η διαχρονικότητα του είναι δεδομένη. Ο Ντάριο Φο έγραψε το έργο το 1974 και το 2010 την αναπροσάρμοσε προσθέτοντας τα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης στην Ιταλία. Δυστυχώς η οικονομική αγριότητα και αδικία στον 21ο αιώνα παραμένει πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του 1974. Η πρεμιέρα της παράστασης προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2021.

Δεν πληρώνω δεν πληρώνω

Ο θίασος του δεν «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» μετά την πρόβα του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, βρέθηκαν σε ένα event που διοργάνωσε ο Μάκης Καππάτος του Orange TV στο εστιατόριο «Eπικό grill stories» του Σταμάτη Κωβαίου και Γιάννη Στυλιανού, για να φάει, να χαλαρώσει και να διασκεδάσει λίγο με ευκαιρία την έναρξη της εστίασης. Η παράσταση «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» που θ ́ανέβει τον ερχόμενο Χειμώνα, αναμένεται να γίνει talk of the town σε απίθανες γαστρονομικές στιγμές γεμάτες γέλιο και πολύ κέφι. 

Δεν πληρώνω δεν πληρώνω