Έγκλημα - Σαντορίνη: Στον ανακριτή Νάξου ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του ξενοδόχου (vid)

Ενώπιον του ανακριτή Νάξου βρίσκεται από τις 14.40 το μεσημέρι ο 20χρονος άντρας που κατηγορείται ότι σκότωσε και έκαψε γνωστό ιδιοκτήτη ξενοδοχειακών μονάδων στη Σαντορίνη την περασμένη Παρασκευή.Αποστολή για το news2u.gr

Του Γιώργου Σόμπολου

Ο 20χρονος Αλβανός υπήκοος έφτασε στη Νάξο, από τη Σαντορίνη όπου κρατείται, περίπου στις 14.30, με πλοίο της γραμμής. Οδηγήθηκε αρχικά στο τμήμα Νάξου για τα διαδικαστικά της παράδοσης στο τοπικό τμήμα και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο.

Παρών είναι και ο συνήγορός του Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρέθηκε στο νησί νωρίς το μεσημέρι.

Ο κατηγορούμενος, πάντως, δεν θέλησε να πει το παραμικρό σε ερώτηση του «news2u.gr» κατά την προσαγωγή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του στον ανακριτή αναμένεται να υποστηρίξει πως πήγε στον 69χρονο ξενοδόχο για να του ζητήσει μέρος των δεδουλευμένων από εργασίες προηγούμενων ημερών.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για ποσό που συνολικά αγγίζει τα 1.000 ευρώ και ο κατηγορούμενος πήγε στον γνωστό ξενοδόχο για να του ζητήσει μέρος τους, περίπου 200 ευρώ. Εξ όσων υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια, το θύμα έπεσε κάτω, χτύπησε το κεφάλι του και πέθανε. Πάνω στον θυμό του φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος ότι άδειασε ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά.

Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία της Σαντορίνης, σε συνεργασία με κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που πήγε στο σημείο για τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπίστωσε ότι υπήρξε καβγάς έξω από την ξενοδοχειακή μονάδα και ότι στη συνέχεια το θύμα μεταφέρθηκε μέσα, όπου και πυρπολήθηκε.

[video width="1280" height="720" mp4="/wp-content/uploads/2020/12/egklima-santorini.mp4"][/video]

Προηγουμένως, ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι τον χτύπησε με φτυάρι στο κεφάλι, που πιθανόν να είναι και η αιτία θανάτου, μιας και οι ιατροδικαστές Πειραιά κ. Τσακρή και κ. Μπογιόκας δεν έχουν ολοκληρώσει το πόρισμά τους ακόμα.