Εδώ θα γίνει το Drive in της Γλυφάδας- Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη κράτησή σου (exclusive pics)

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για όλους, καθώς ο covid19 έφερε αλλαγές ακόμα και στον τρόπο που θα διασκεδάζουμε.

Ωστόσο, ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού με έναν διαφορετικό τρόπο, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

Γι' αυτό τον λόγο, προχώρησε στη δημουργία ενός Drive-in όπου σε αυτό τον χώρο θα γίνουν συναυλίες, φεστιβάλ και θεατρικές παραστάσεις, τα οποία ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News2U, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου θα εμφανιστούν στη σκηνή του Drive in, χωρίς όμως να έρθουν σε επαφή με το κοινό, αφού αυτό θ' απολαμβάνει τη συναυλία ή τη θεατρική παράσταση μέσα από το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του δήμου αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο κάποιος θα μπορεί να κάνει τη κράτηση του, και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνεται ηλεκτρονικά, όπου θα του δίνεται ο αριθμός της κράτησης του οχήματός του.

Η έναρξη λειτουργίας του drive in αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου και ήδη στο Γκολφ Γλυφάδας έχει ξεκινήσει σιγά- σιγά η διαμόρφωση του χώρου, όπου θα είναι αμφιθεατρικός ο χώρος  έτσι ώστε όλοι να έχουν καλή οπτική.

Σκοπός του δήμου είναι ο χώρος του Γκολφ να προσαρμοστεί στη φιλοξενία του drive in χωρίς όμως ν' αλλάξει τον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος από πράσινο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι υπεύθυνοι του δήμου θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας για όλους.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM