Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει η 35χρονη που προσήχθη - Πώς έφτασαν σ'αυτήν οι αρχές (vid)

Εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα, με την προσαγωγή μίας γυναίκας που θεωρείται βασική ύποπτος για το συμβάν.

Μια γυναίκα 35 ετών προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ως ύποπτη για την  επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Στη ΓΑΔΑ φαίνεται πως καταθέτει η γυναίκα αυτή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Η ύποπτη φέρεται να είναι 35 ετών, να ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του θύματος και να εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, σε πολύ κοντινή απόσταση στον χώρο εργασίας της 34χρονης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το OPEN, οι αστυνομικοί βρήκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της πριν από την επίθεση. Η προσαγωγή της γυναίκας έγινε από το σπίτι της στο Παγκράτι.

Η ύποπτη δεν έχει ακόμα ομολογήσει την πράξη της

Σημειώνεται, όμως, ότι είναι πολύ πιθανόν να προσαχθεί σήμερα στη ΓΑΔΑ ακόμη μια γυναίκα για την ίδια υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM