Επίθεση με βιτριόλι: Οι αρχές εστιάζουν σε δύο γυναίκες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών γύρω από την υπόθεση της 34χρονης, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε δύο γυναίκες, ενώ μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών που ενδέχεται να οδηγήσουν σε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να «θωρακίσει» τη δικογραφία με αποδεικτικά στοιχεία. Η γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση φρόντισε να καλύψει τα ίχνη της ωστόσο, η αστυνομία -με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων - έχει καταφέρει να βρει στοιχεία που οδηγούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αυτή τη στιγμή το νέο στοιχείο είναι ότι μία από τις γυναίκες που φέρονται να είναι στη λίστα των υπόπτων, την ώρα της επίθεσης είχε απενεργοποιημένο το κινητό της, γεγονός που την καθιστά ύποπτη, αν και δεν αρκετό ώστε να την καλέσουν για να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε η μαυροντυμένη γυναίκα αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς, και συγκεκριμένα σε ένα δρομάκι πριν από το Καλλιμάρμαρο, σημείο που δεν είχε κάμερες, κάτι που είχε εξετάσει η γυναίκα και ψάχνουν να μάθουν αν έφυγε πεζή, αν πήρε άλλο ταξί, ή πήρε μέσο μαζικής μεταφοράς ή αν είχε δικό της ΙΧ.

Επίσης, συνεχίζονται οι καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος της 34χρονης προκειμένου να δουν ποιο είναι το άτομο που έχει το λιγότερο ισχυρό άλλοθι. Παράλληλα, στο τραπέζι παραμένει το σενάριο να είναι άλλος ο ηθικός και άλλος ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM