Θρίλερ σε πτήση Αθηνά-Κεφαλονιά: Λιποθυμίες και αναγκαστική προσγείωση (video)

Θρίλερ σε πτήση Αθηνά - Κεφαλονιά

Μηχανική βλάβη ανάγκασε τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση

Πανικός εντός του αεροπλάνου όταν οι επιβάτες κατάλαβαν τι συμβαίνει 


Θρίλερ στον αέρα: Λιποθυμίες επιβατών, παιδιά που έκαναν εμετό από την αγωνία.

Στιγμές αγωνίας έζησαν, το βράδυ της Κυριακής, οι επιβάτες πτήσης από την Αθήνα για την Κεφαλονιά. Ο πιλότος προσπάθησε να προσεγγίσει τον αεροδιάδρομο και δεν κατάφερε να προσγειωθεί. Άδειασε καύσιμα κι έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω τεχνικής βλάβης. Με την δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να το προσγειώσει το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο επιβάτης στον η πτήση 260 γνωστής εταιρείας απογειώθηκε με πολύωρη καθυστέρηση από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο πιλότος ενημέρωσε ότι είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών εξαιτίας μηχανικής βλάβης.Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν περίπου 90 άτομα, έκανε δύο αποτυχημένες απόπειρες προσέγγισης, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, πριν καταφέρει τελικά να προσγειωθεί.

Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Ενώ ο αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση

 

Να σημειώσουμε πως επιβάτες της πτήσεις εγκαλούν τους υπεύθυνους της εταιρείας για έλλειψη ενημέρωσης. Γύρω στη 1 το πρωΐ η πλειοψηφία των επιβατών κατέφυγε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όπου ζητούσε εξηγήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρούσι: Συγκρούσεις ΜΑΤ – αντιεξουσιαστών που ανακατέλαβαν την έπαυλη Κούβελου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM