Κοροναϊός-Τσιόδρας: Ποια είναι η αλήθεια για την «εξαφάνιση» του από την ενημέρωση του ΕΟΔΥ

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την εμφανή απουσία του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα από την τακτική ενημέρωση του ΕΟΔΥ, κάτι το οποίο σχολίασε και η η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πιο συγκεκριμένα, «Την 1η Σεπτεμβρίου έγινε η τελευταία guest εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα σε ενημέρωση και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε» επισήμανε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star.

Σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση που δόθηκε από την κυβέρνηση, ο κ. Τσιόδρας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και είναι ενεργός στα καθήκοντα του. Επίσης, σημειώθηκε ότι σήμερα το πρωί ήταν στο Υπουργείο Υγείας με τον Βασίλη Κικίλια και μετά πήγε στο Άγιο Όρος.

«Αλήθεια είναι αυτά αλλά όχι όλη η αλήθεια. Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%» αποκάλυψε η Κ. Μακρή.

Συνεχίζοντας ωστόσο, η ίδια σχολίασε το εξής: «Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης. Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο, που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM