Ποιοι κληρικοί πέταξαν τα ράσα και τι έκαναν μετά (vids)

Κληρικοί: Ο δρόμος της ιεροσύνης είναι αρκετά δύσκολος και έχει στερήσεις που στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων φαντάζουν απίθανες.

Δεν είναι λίγοι οι κληρικοί που αποφάσισαν να πετάξουν τα ράσα και να γυρίσουν στην κοσμική ζωή για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Ας δούμε ποιοι είναι και τι κάνουν σήμερα:

Ανδρέας Κονάνος

Ο Ανδρέας Κονάνος αποφάσισε μετά από 20 χρόνια να παραιτηθεί από Αρχιμανδρίτης και να ακολουθήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ο ίδιος άλλαξε την εμφάνιση του και συνεχίζει να ανεβάζει video στο youtube με διάφορες θεματικές.

Συράκος-Ιωάννης Κεσέν

Μετά από πέντε χρόνια ως ιερέας, ο Συράκος-Ιωάννης Κεσέν πήρε την απόφαση να σταματήσει να υπηρετεί την εκκλησία και ανέβασε και αυτός ένα βίντεο στο Youtube, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό το βήμα.

«Μετά από πέντε χρόνια στο ράσο, έρχεται κάποια στιγμή η αναμέτρηση με την προσωπική αλήθεια. Πλέον, έχοντας αφήσει στο παρελθόν εκκλησία και οργανωμένη θρησκεία, μπορώ να μιλώ και να σκέφτομαι χωρίς στεγανά, χωρίς δόγματα, χωρίς αφορισμούς. Μικρά βίντεο, μικρά λιθαράκια που χτίζουν την αλήθεια. Από τα ράσα στον φεμινισμό, από την κανονικότητα στην ορατότητα» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεό του.

https://youtu.be/cN97V2yaAjY

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM