Τραγωδία στην Ηλεία: Οι εμμονές του 86χρονου όπλισαν το χέρι του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μηλέας Ζαχάρως μετά την οικογενειακή τραγωδία που «γράφτηκε» το βράδυ της Δευτέρας (06/07).

Ως έναν σκληρό χαρακτήρα που ήθελε να έχει πάντοτε τον πλήρη έλεγχο, περιγράφουν όσοι γνώριζαν τον 86χρονο δράστη και αυτόχειρα.

Ο πατέρας, αν και 86 ετών, φαινόταν να έχει διαύγεια πνεύματος, ενώ είχε και προφίλ στα social media, δείχνοντας αρκετά εξοικειωμένος με την σύγχρονη τεχνολογία. 

Μέσα απ΄τα social media «καμάρωνε» για τα παιδιά του, αλλά και την ενασχόληση τους με την παράδοση στο χορό και το τραγούδι, κάτι το οποίος και ο ίδιος λάτρευε.

Ωστόσο, πίσω από όλα αυτά διαφαίνονται ορισμένες εμμονές, οι οποίες «αποτυπώθηκαν» και στο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του. Το σχετικό σημείωμα «φανέρωνε» πως είχε σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του.

Φαινόταν πως είχε θέμα με το μικρότερο γιο του, που είχε έρθει τον τελευταίο μήνα από την Αθήνα και ζούσε στον επάνω όροφο του σπιτιού. Οι μεταξύ τους προστριβές ήταν πολλές και συχνές όπως φάνηκε.

Ο γιος βρήκε δουλειά στη Ζαχάρω και φρόντιζε τον πατέρα του που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση και τον πήγαινε όταν χρειαζόταν στο νοσοκομείο Πύργου για τη μετεγχειρητική του πορεία.

Χθες, είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του. Πριν βρεθεί μαζί τους όμως αποφάσισε να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο πατέρας σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιο του στα σκαλιά που οδηγούσαν στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε στο ισόγειο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο γείτονας που άκουσε τους δύο πυροβολισμούς με διαφορά ενός λεπτού, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και πλησίασε στο σπίτι της οικογένειας.

Και εκεί βρήκε το γιο να ξεψυχά και τον πατέρα νεκρό. Κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και ενημέρωσε τους γιους της οικογένειας για το τι είχε συμβεί.

Ο γιος έφερε τραύμα στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας έφερε τραύμα στο σαγόνι.

Ο καυγάς με τον καφετζή

Ένα από τα περιστατικά που περιέγραψαν άτομα που γνώριζαν από τον κύκλο της οικογένειας, ήταν πως πρόσφατα ο πατέρας είχε ζητήσει από το γιο να μην πηγαίνει στο καφενείο του χωριού, γιατί είχε τσακωθεί ο ίδιος με τον καφετζή.

Έναν σκληρό δάσκαλο περιέγραψαν και κάτοικοι της Ζαχάρως που υπήρξαν μαθητές του.

Ο 86χρονος εδώ και περίπου 20 χρόνια ζούσε μόνος καθώς η σύζυγός του είχε φύγει νωρίς από τη ζωή. Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM