Στην ανακρίτρια ο Λιγνάδης μαζί με τον Κούγια

Στην ανακρίτρια βρέθηκε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, μαζί με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια, προκειμένου να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί 

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε πριν από λίγο ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μαζί με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη (25/2).

Του Γιώργου Σόμπολου

Ο σκηνοθέτης, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων λίγο μετά τις 11.45, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, λόγω του ότι ανέλαβε την υπόθεση μία ημέρα μετά τη σύλληψη του κατηγορουμένου, βρίσκεται εδώ για να ζητήσει μία ημέρα επιπλέον προθεσμίας, ώστε να προετοιμάσει το απολογητικό του υπόμνημα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 12.00, υπό κανονικές συνθήκες, θα απολογηθεί ο σκηνοθέτης.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικά μέσα ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για «δικογραφία-τηλεγράφημα», η οποία έχει έωλα στοιχεία που δεν αποδεικνύουν το παραμικρό, ενώ δεν προκύπτει από πουθενά κατηγορία για παιδεραστία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM