Απεργία: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – Κανονικά κινούνται τα ΜΜΜ

Σε εξέλιξη βρίσκονται συγκεντρώσεις από εκπαιδευτικούς, γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ «παραλύοντας» ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεντρώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Να σημειωθεί πως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες, Τετάρτη δήλωσαν πως τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος

Μέλη της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την ίδια ώρα άτομα του ΠΑΜΕ βρίσκονται στα Προπύλαια. Λόγω της κινητοποίησης η στάση του μετρό «Πανεπιστήμιο» με εντολή των αστυνομικών αρχών είναι κλειστή.

Αυτή τη στιγμή μαθητές πραγματοποιούν πορεία στο Σύνταγμα.

Δύο πορείες στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις και πορείες είναι προγραμματισμένες για σήμερα και στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης.

Στο Άγαλμα Βενιζέλου έχουν μαζευτεί μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ μισή ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο θα βρεθούν μέλη της ΕΔΟΘ και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Και οι δύο πορείες αναμένεται να μετατραπούν σε πορείες στο κέντρο της πόλης.

 

Κινητοποιήσεις και στο Βόλο

Απεργιακή συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Βόλου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης σήμερα Πέμπτη, 15 του Οκτώβρη, με αιτήματα μεταξύ άλλων, «τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και την αύξηση του αριθμού των ΜΕΘ».

Διαβάστε περισσότερα στο kedenews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM