Θρίλερ στα Πετράλωνα: Αγνοείται ακόμη ο 52χρονος, έρευνες στη χωματερή!

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ο 20χρονος επιμένει πως σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε το νονό του στα σκουπίδια

Αγνοείται εδώ και τρεις μέρες ο 52χρονος, έχουν βρεθεί ίχνη αίματος στο σπίτι και οι Αρχές φοβούνται πως μάλλον λέει αλήθεια

Εντοπίστηκε και η μητέρα του καθ΄ ομολογία δράστη, η οποία επίσης δείχνει να έχει μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Στη χωματερή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείται εδώ και τρεις μέρες και φαίνεται πως έχει πέσει θύμα του 20χρονου βαφτισιμιού του.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημά του στους αστυνομικούς, ωστόσο δεν τους αποκάλυψε το κίνητρο.

Εξετάστηκε αργότερα από ψυχίατρο και έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς διέπραξε το έγκλημα, γεγονός που αποδίδεται στα ψυχολογικά του προβλήματα. Η δε μητέρα του, η οποία αναζητήθηκε επειδή υπήρχαν μαρτυρίες ότι σε ένα καφενείο έλεγε πως ο γιος της έχει σκοτώσει το νονό του, δείχνει να παρουσιάζει κι αυτή έντονα ψυχολογικά.

Ψάχνοντας, πλέον, στη χωματερή για να βρουν το τεμαχισμένο σώμα του 52χρονου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να φωτίσουν την τραγική οικογενειακή ιστορία, ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα.

Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού του 20χρονου και πάνω σε κουβέρτες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ακόμη, έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 20χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του.

Ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι είχαν αδειάσει ήδη δύο φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το top 10 των αγαπημένων εορταστικών φιλμ του News2U – ανάμεσά τους, ένα ελληνικό (pics+vds)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM