Κούγιας για αρπαγή 10χρονης: «Αδύνατον να έγιναν όλα για μια προσωπική διαστροφή» (vid)

Για τα μέχρι τώρα στοιχεία της αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη μίλησε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος μίλησε στον τηλεοπτικό φακό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η άποψη όλων μας είναι ότι ήταν αδύνατον η κατηγορούμενη, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει μία προσωπική της διαστροφή, να θέλει όλη αυτή τη διαδικασία εις βάρος του παιδιού. Η ίδια να θέσει τον εαυτό της σε τόσο μεγάλο κίνδυνο… Ψάχνουν να ανακαλύψουν πρόσωπα που είτε κατέθεσαν σε λογαριασμούς είτε είχαν στενή επικοινωνία μαζί της»

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως πριν από λίγα 24ωρα ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κλήθηκε από τις δικαστικές Αρχές να καταθέσει όσο γνωρίζει για την πορεία της 33χρονης μετά το διαζύγιο αλλά και τις υποψίες του για το τι μπορεί να συνέβη με την απαγωγή της 10χρονης.

Όσο προχωρά η έρευνα της υπόθεση αποκαλύπτεται πως πέρα από τη 10χρονη και ένα δεύτερο παιδί, αυτό της 33χρονης περνούσε δύσκολες στιγμές κοντά της. Ο φόβος που φώλιαζε και στην ψυχή αυτού του ανήλικου παιδιού φαίνεται και από την έκθεση της ψυχολόγου που το παρακολουθεί και ήδη βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας.

Την ίδια στιγμή η 10χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων έχοντας για συντροφιά τον μικρότερο αδελφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM