Ψευτογιατρός: Τέσσερις ακόμη θάνατοι εξαιτίας του (vid)

Ψευτογιατρός: Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τη δράση του φερόμενου ως «Νίκο Κοντό».

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, φαίνεται πως έχουν βρεθεί νέα θύματα που έχασαν τη ζωή τους από τη δράση του ψευτογιατρού, ο οποίος τους εκμεταλλευόταν για τα χρήματα τους.

Μάλιστα όπως μετέδωσε το Mega, φαίνεται πώς υπάρχουν ακόμη τέσσερις θάνατοι που φέρονται να οφείλονται στην δράση του Κοντοστάθη.

Οι τραπεζικές του θυρίδες

Την ίδια ώρα, φαίνεται το ενδιαφέρον της Επιτροπής για το «ξέπλυμα χρήματος» να έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της σε δύο τραπεζικές θυρίδες που φέρεται να ανήκουν στον 47χρονο «ψευτογιατρό» κι οι οποίες αναμένεται να ανοίξουν τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με πηγές των αρμοδίων υπηρεσιών τα έσοδα του Νίκου Κοντοστάθη τα τελευταία χρόνια πιθανόν υπερβαίνουν τα 700.000 ευρώ με βάση και τα νεώτερα δεδομένα από την εγκληματική δράση του.

Σε αυτές τις θυρίδες υπολογίζεται ότι ίσως κρύβεται μέρος αυτού του ποσού που αναζητούνταν σε διαμερίσματα-κρησφύγετα του ψευτογιατρού ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν νέα ντοκουμέντα από την απατηλή δράση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM