Εγνατία: Σύλληψη διακινητή μεταναστών μετά από καταδίωξη

Στη σύλληψη ενός διακινητή που είχε στοιβάξει στο αυτοκίνητο του 15 μετανάστες προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το πρωί της Κυριακής (27/12) στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης έκαναν σήμα στάσης σε αλλοδαπό οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανάπτυξε ταχύτητα. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον διακινητή μεταναστών, ο οποίος εξήλθε από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Αγίου Σίλα και ακινητοποίησε το όχημα επιχειρώντας να διαφύγει πεζός. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον σταματήσουν και κατά τη σύλληψη και τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαπέντε μετανάστες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, έπειτα από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο συλληφθείς δεν έχει άδεια οδήγησης και ότι το όχημα που οδηγούσε έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή λίγες ημέρες νωρίτερα σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομία κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM