Κρήτη: Σκότωσε το παιδί του μετά από διαφωνία για τη μουσική

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (28/12) πατέρας και γιος που συνελήφθησαν για την φονική συμπλοκή που είχε ως θύμα τον 26χρονο γιο και αδελφό αντίστοιχα των συλληφθέντων

Ο 24χρονος κατηγορούμενος με διαφορά περίπου μιας ώρας από τον πατέρα του, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, για να απολογηθεί ο 24χρονος και εκείνος με τη σειρά του για την φονική συμπλοκή που είχε ως θύμα τον 26χρονο γιο και αδελφό των συλληφθέντων.

Πατέρας και γιος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, καθώς - σύμφωνα με την προανάκριση - ο 24χρονος φέρεται να ήταν αυτός, ο οποίος ακινητοποίησε τον αδερφό του και στη συνέχεια ο 55χρονος πατέρας του προχώρησε σε χτυπήματα με το μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive, αρχικά, όλη η οικογένεια προσπάθησε να αποκρύψει τα όσα έγιναν την μοιραία εκείνη μέρα. Και απέδιδαν το μαχαίρωμα σε κάποιο ξένο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, πρώτα η μητέρα και μετά ο μικρότερος γιος άρχισαν να αποκαλύπτουν τι συνέβη.

Αρνείται την εμπλοκή του ο 24χρονος

Ο 24χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο όντας σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, «καταρρακωμένος» όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, εξακολουθεί να αρνείται ότι συμμετείχε στο μαχαίρωμα του ίδιου του του αδερφού –ομοίως και ο 55χρονος πατέρας.

Το χρονικό 

Να υπενθυμίσουμε πως ο άτυχος νεαρός, δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι ανήμερα των Χριστουγέννων στη διάρκεια συμπλοκής στην περιοχή της Θερίσου και κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/12), στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της η μητέρα, υπογραμμίζοντας πως η ημέρα των Χριστουγέννων ξεκίνησε όμορφα για τη οικογένεια, με φαγητό και ποτό, καθώς ήταν και η ονομαστική γιορτή του μεγάλου γιου.

Το απόγευμα, όπως επισήμανε η ίδια, εμφανίστηκε στο σπίτι η φίλη του μικρότερου γιου και τότε ο πατέρας ζήτησε από τον 26χρονο να αφήσει τον αδερφό του να διαλέξει την μουσική στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο 26χρονος φέρεται να αντέδρασε έντονα και να βγήκε έξω από το σπίτι, όπου τον ακολούθησε ο μικρός και αντάλλαξαν χτυπήματα με τα χέρια. Να σημειωθεί πως στον καυγά ενεπλάκη και ο 55χρονος πατέρας.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε η μητέρα, σε κάποια στιγμή ο μικρότερος μπήκε στο σπίτι προκειμένου να πλυθεί και τότε εκείνη αντιλήφθηκε πως ο 55χρονος, καθώς και ο μεγάλος της γιο είχαν πέσει στο δρόμο. Όπως είπε η τραγική μητέρα, πλησίασε και είδε το παιδί μαχαιρωμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM