Κούγιας: Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης, επιθυμώ να μηνύσω τη Μενδώνη

Κούγιας: Θα μηνύσω τη Λίνα Μενδώνη εάν μου το επιτρέψει ο εντολέας μου

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, δήλωσε ότι αν του το επιτρέψει ο Δημήτρης Λιγνάδης, θα προχωρήσει σε μήνυση της Λίνας Μενδώνη. Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Πολιτισμού είχε χαρακτηρίσει τον Δ. Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο» και είχε υπογραμμίσει ότι την εξαπάτησε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, τόνισε συγκεκριμένα πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Ο πελάτης μου είναι αθώος»

«Ο πελάτης μου είναι αθώος», είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Mega τόνισε πως παρέλαβε τα έγγραφα της υπόθεσης και έμεινε έκπληκτος με αυτά που αντίκρισε.

«Παίρνω αντίγραφα σήμερα και αντί για 41 καταθέσεις που τον κατονόμαζαν για παιδεραστίες, βρίσκω μια δικογραφία με 5 σελίδες! Την κατάθεση μιας κυρίας που δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη, που λέει ότι απατούσε τον σύντροφό της με τον Λιγνάδη… Και αυτή είναι σημαντική μάρτυς. Και 2 ομοφυλόφιλοι ακραίοι…».

«Ο άλλος λέει ότι εγώ παρευρίσκομαι με άνδρες και έτσι γνώρισα τον Λιγνάδη. Τα λένε αυτοί που θέλουν να καταγγείλουν τον Λιγνάδη, περιγράφοντας την καθημερινότητά τους. Το περιεχόμενο της δικογραφίας με οδήγησε να δεχτώ το αίτημά του να είμαι δικηγόρος του».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο γνωστός σκηνοθέτης

Ο γνωστός ποινικολόγος απόρησε πώς ασκήθηκαν διώξεις και βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Λιγνάδη με αυτά τα στοιχεία και χωρίς καν να κληθεί ποτέ να πει την άποψή του.

«Βρίσκεται κατηγορούμενος ένας λαμπερός σκηνοθέτης. Είναι 53 ετών και από 18 ετών είναι ηθοποιός. Είναι το κεντρικό πρόσωπο στα κανάλια, σε αντιπαράθεση στη Βουλή… Χωρίς να βγει να αρθρώσει λέξη».

«Ο κ. Λιγνάδης θα αθωωθεί», είπε ο Αλέξης Κούγιας, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο γνωστός σκηνοθέτης κατά ανθρώπων που σπίλωσαν το όνομά του.

Α. Κούγιας: «Καταρρακώνεται το τεκμήριο της αθωότητας»

«Καταρρακώνεται το τεκμήριο της αθωότητας», σημείωσε ο ποινικολόγος, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ισχυρισμό του 40χρονου ότι «άκουγα πως είχε σχέση με μικρά αγόρια».

Μιλώντας για τον μηνυτή από τη Σουηδία, είπε πως ξεκίνησε κάτι σε μια περίοδο που υπάρχει μια καταιγίδα καταγγελιών, που ξεκίνησε από την Μπεκατώρου και τον αθλητισμό, συνεχίστηκε με τους ηθοποιούς και, όπως είπε ο κ. Κούγιας, μετά έρχονται τραγουδιστές, δημοσιογράφοι κ.ά. «Θα καταντήσουμε έρμαια ατόμων που δεν έχουν καμία ηθική αναστολή», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM