Πάρτι στη Συγγρού: Αρνείται τις κατηγορίες η 24χρονη (vid)

Η 24χρονη φερόμενη ως διοργανώτρια του πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού αρνείται τις κατηγορίες και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση αφέθηκε ελεύθερη.

Ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση αφέθηκε η 24χρονη κοπέλα, υπεύθυνη κεντρικού ξενοδοχείου στην Αθήνα, η οποία φέρεται πως διοργάνωσε το παράνομο πάρτι στη Λεωφόρο Συγγρού με 30 και πλέον άτομα παρά το καθολικό lockdown που ισχύει στην χώρα. Να υπενθυμίσουμε πως στην 24χρονη επιβλήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος καθώς και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, η νεαρή κοπέλα, αρνείται τις κατηγορίες και υποδεικνύει ως υπεύθυνο άλλο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, «δείχνει» έναν Αυστραλό ως διοργανωτή του περίφημου πάρτι.

Η 24χρονη «δείχνει» ως υπεύθυνο έναν Αυστραλό

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είπε και το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο του Αυστραλού, έδωσε και το κινητό του τηλέφωνο που είχε την πρωτοβουλία να μετατρέψει τους ενοίκους σε συμμέτοχους ενός πάρτι. Υπάρχει ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι κάνει τη ζωή καλύτερη κάποιων γνωστών ποδοσφαιριστών και κάποιων γνωστών μπασκετμπολιστών».

«Είμαι υπεύθυνος άνθρωπος, σέβομαι απόλυτα τα μέτρα»

«Είμαι συγκλονισμένη, έχω ήδη πολύ βεβαρυμμένη υγεία και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη με αυτές τις κατηγορίες. Είμαι υπεύθυνος άνθρωπος, σέβομαι απόλυτα τα μέτρα, τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση και στεναχωριέμαι γιατί και εγώ προσωπικά δυσφημίστηκα, αλλά και η οικογένειά μου και το ξενοδοχείο μας», σημείωσε από πλευράς της η 24χρονη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν γνώριζα κανέναν από όλους αυτούς που ήταν εκεί. Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Σεμέδο, ο Μπρούνο ή ο Ραντζέλοβιτς. Ούτε γνωρίζω τα ονοματεπώνυμα των κοριτσιών που είχαν φέρει».

Στο «φως» βίντεο-ντοκουμέντο από το πάρτι στη Συγγρού

Στη δημοσιότητα πλέον υπάρχει ένα βίντεο - «ντοκουμέντο» από ξέφρενο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Συγγρού κατά τη διάρκεια του lockdown.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι Αρχές εξετάζουν το υλικό προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εικόνες, μέσα από το πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και μόνοι σας στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται άτομα να διασκεδάζουν και να πίνουν το ποτό τους ανενόχλητοι και δίχως να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

 

Το χρονικό

Το εν λόγω πάρτι διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής και αυτό έγινε γνωστό στις Αρχές ύστερα από καταγγελία πολίτη. Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο άμεσα και διαπίστωσε πως όντως το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη.

Στο roof garden βρίσκονταν συνολικά 31 άτομα, στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάρκας και 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, εντοπίστηκαν και οι παίχτες του ΟΣΦΠ, Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM