Νικόλας Στραβοπόδης: Η σχέση με τον Λιγνάδη και η άρνηση της καταγγελίας για βιασμό

Ο 37χρονος ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης αντιμετωπίζει καταγγελία για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη ενώ φαίνεται να συνδέεται στενά με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο  Νικόλας Στραβοπόδης, που αντιμετωπίζει καταγγελία για βιασμό, έγινε γνωστός από τη συμμετοχή στου στις σειρές «Τατουάζ» και και «8 Λέξεις», ενώ το 2016 είχε συνεργαστεί και με τον Δημήτρη Λιγνάδη στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο θέατρο «Πάνθεον».

Μάλιστα, ο Νικόλας Στραβοπόδης φαίνεται πως ήταν στενός φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς οι δυο τους έβγαιναν σε μπαρ του Μεταξουργείου.

Ο 37χρονος ηθοποιός είναι ο φερόμενος δράστης που βίασε τον Δημήτρη Άνθη σε ηλικία 22 ετών.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την καταγγελία για βιασμό και δηλώνει πως είναι αθώος.

Ο δικηγόρος του, Εμμανουήλ Ροδουσάκης, ανέφερε στο dikastikoreportaz.gr ότι ο εντολέας του χαρακτηρίζει αβάσιμη την καταγγελία.

«Δεν έχω ενημερωθεί, προς το παρόν, για την ουσία και τις λεπτομέρειες της καταγγελίας και της εγκλήσεως σε βάρος του εντολέα μου. Μετά από μια πρώτη επαφή με τον εντολέα μου, ο ίδιος δηλώνει ότι το περιεχόμενο της καταγγελίας είναι παντελώς αβάσιμο. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε όταν υπάρξει πρόοδος της ποινικής διαδικασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ροδουσάκης.

 

Παράλληλα, μιλώντας στο MEGA, ο κ. Ροδουσάκης ανέφερε:  «Έχει υποβληθεί έγκληση εις βάρος του εντολέως μου και έχει διαταχθεί στα πλαίσια αυτής της εγκλήσεως προκαταρκτική εξέταση για την οποία αναμένουμε κλήση για να λάβουμε γνώση του κειμένου της εγκλήσεως και να τοποθετηθούμε αναλόγως»

 

Σημειώνεται πως ο Νικόλας Στραβοπόδης εμφανίζεται ως θύμα στην κατάθεση του Νίκου Σ. και ως θύτης στην καταγγελία του Δημήτρη Άνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM