Θεσσαλονίκη: 15χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

15χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος δύο νεαρών ανδρών για απόπειρα βιασμού και βιντεοσκόπησης – Μάλιστα, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από τις τοπικές αρχές

Μια 15χρονη κοπέλα, κατήγγειλε πως δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 25 ετών, προέβησαν σε απόπειρα βιασμού εις βάρος της. Μάλιστα, οι δύο νεαροί άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη για τα κατά περίσταση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και απόπειρας βιασμού σε βάρος 15χρονης.

Οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν, χθες το απόγευμα, στο σπίτι του 22χρονου, στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών εις βάρος των παραπάνω ατόμων και μιας ακόμη ανήλικης κοπέλας, καθώς από κοινού διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria, ο 22χρονος φέρεται να ήρθε σε ερωτική επαφή με την 15χρονη, βιντεοσκοπώντας παράλληλα την πράξη. Με βάση όσα καταγγέλλονται, ο 25χρονος επιχείρησε να συμμετάσχει, ωστόσο η ανήλικη κοπέλα αντέδρασε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και τα άτομα αυτά γνωρίζονταν εκ των προτέρων μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM