Δημήτρης Λιγνάδης: Η Μενδώνη τον διώχνει από το «Εθνικό Θέατρο» - Σκοτεινή η αιτία του διωγμού του

Η Έλενα Ακρίτα γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την απόλυση του Δημήτρη Λιγνάδη και την απομάκρυνσή του από την κεφαλή του «Εθνικού Θεάτρου»

Της ΕΥΑΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ

Σοβαρές πηγές του News2u.gr αναφέρουν ότι οι λόγοι για τους οποίους η Λίνα Μενδώνη απομάκρυνε μέσα σε μια στιγμή το Δημήτρη Λιγνάδη από τη διοίκηση του Εθνικού είναι πολύ σοβαροί!

Παρά την παράκληση της Έλενας Ακρίτα να μην βγάζουμε συμπεράσματα για την απομάκρυνσή του πριν βγει επίσημη ανακοίνωση, οι πηγές μας κάνουν λόγο για καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού οι οποίες πολύ σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Στο «Εθνικό Θέατρο», εκτός από τους ενήλικες σπουδαστές, λειτουργεί και τμήμα εφήβων στο οποίο πραγματοποιούνται εργαστήρια. Φαίνεται πως οι καταγγελίες προέρχονται από σπουδαστές του συγκεκριμένου γκρουπ.

Αναμένονται σκληρές και σκοτεινές εξελίξεις με αφορμή ένα κίνημα που θα εκθέσει όλους όσους έβλαψαν πρόσωπα. Ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλάζει μορφή.

Δείτε την ανάρτηση:

Η απάντηση του υπουργείου 

Μετά την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, το υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εμμέσως πλην σαφώς διαψεύδει τα όσα αναφέρει.

"Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες" σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM