Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μια 5χρονη στην Ηλεία

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 14.30 μεσημέρι της Δευτέρας στην Ηλεία, καθώς ένα κορίτσι μόλις 5 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και τελικά έχασε τη ζωή του.

© patrisnews.com

Πιο συγκεκριμένα, το τραγικό αυτό δυστύχημα με θύμα την πεντάχρονη συνέβη στη διασταύρωση Μοσχονερίου (Λεχαινά) με την παλαιά ΕΟ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο ιστότοπος patrisnews.gr, το παιδί, φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των γονιών του, την ώρα που επέστρεφαν από αγροτικές εργασίες, και παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Δεν τα κατάφερε όμως η πεντάχρονη Κλαούντια

Ο οδηγός, όπως αναφέρεται σταμάτησε αμέσως μετά το ατύχημα και παρά το γεγονός ότι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα, και χωρίς να φέρει εξωτερικά τραύματα, στο Κ.Υ. Βάρδας, εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τη μικρή

Η σορός του 5χρονου κοριτσιού διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πατρών όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή. Να σημειωθεί επίσης, πως ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ίδιο μέσο, η Κλαούντια ήταν μόλις 5,5 ετών και ζούσε με τον 7χρονο αδελφό της και τους γονείς της, που είχαν έρθει από την Αλβανία, στο Κουρτέσι για μια καλύτερη ζωή.