Γλυκά Νερά - Φίλη Καρολάιν: «Πάντα μου έλεγε πόσο ερωτευμένη ήταν»

Μπάμπης - Κάρολαιν

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου μετά την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στην κατοικία τους στα Γλυκά Νερά. Υπενθυμίζουμε πως την ημέρα που οι Αρχές κάλεσαν τον πιλότο στη ΓΑΔΑ, εκείνος βρισκόταν στο νησί για το μνημόσυνο της άτυχης 20χρονης.  

Πλέον, το νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω μιας οικογενειακής φίλης μιλούν οι δύο οικογένειες για το μέλλον του μωρού... Οι ντόπιοι θεωρούν την κ. Σουζάνα πολύ ικανή και ότι στο πρόσωπό της η μικρή Λυδία θα βλέπει τη βιολογική της μητέρα.

Καρολάιν μωρό

Τι δήλωσε φίλη της Καρολάιν

Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της είναι ο δολοφόνος δήλωσε αποκλειστικά στο Mega φίλη της 20χρονης.

«Έχω σοκαριστεί. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η Καρολάιν ήταν από 16 ετών με τον Μπάμπη. Πάντα μου έλεγε πόσο πολύ ερωτευμένη ήταν, ο Μπάμπης άνδρας της ζωής της. Εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχή της. Θα φάει ισόβια και θα μείνει στη φυλακή, δυστυχώς όμως η Καρολάιν δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα