Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλείνουν στις 18.00 σήμερα τα σούπερ μάρκετ στην Αττική

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ στην Αττική από τις 6.00 το απόγευμα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στις 6.00 το απόγευμα θα κλείσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ της Αττικής, με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Όπως σημείωσε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η απόφαση ελήφθη προκειμένου να προστατευτούν καταναλωτές και εργαζόμενοι.

«Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μην κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών».

«Να μη μετακινηθεί κανένας. Να παραμείνει όπου κι αν βρίσκεται»

Ο Γιώργος Πατούλης κάνει έκκληση προς τους πολίτες να «μη μετακινούνται». Το μήνυμα της ημέρας, όπως υπογραμμίζει, είναι η έκκληση-σύσταση προς τους πολίτες της Αττικής να μην κυκλοφορούν τις επόμενες ώρες, για την ασφάλειά τους.

«Να μη μετακινηθεί κανένας. Να παραμείνει όπου κι αν βρίσκεται. Υπάρχει υψηλός κίνδυνος ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Η έντονη χιονόπτωση τις επόμενες ώρες δημιουργεί αυξημένη επικινδυνότητα διολίσθησης, με συνέπεια την πτώση με ενδεχόμενο κάταγμα, ιδιαίτερα κρίσιμο –όπως έχει αποδειχτεί– για την πορεία της υγείας των ηλικιωμένων συμπολιτών μας».

Υπενθυμίζεται πως στη μάχη για την επίλυση των προβλημάτων βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, που «επιχειρεί» συνεχώς από χθες με 100 εκχιονιστικά, αλατιέρες και διπλοβάρδιες του προσωπικού, προκειμένου να κρατήσει ανοιχτό το βασικό οδικό δίκτυο ευθύνης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM