Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεύτερος νεκρός στην Εύβοια

Δεύτερος νεκρός από την κακοκαιρία «Μήδεια» στην Εύβοια 

Μέσα σε λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε και δεύτερος νεκρός εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έχει επιφέρει η κακοκαιρία «Μήδεια». Το θύμα φέρεται πως είναι ένας  80χρονος από το χωριό Τρούπι στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του, καθώς η χιονόπτωση ήταν σφοδρή. Ο ίδιος είχε ειδοποιήσει τις Αρχές από αργά το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο τα σωστικά συνεργεία δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο.

Μάλιστα, καταβλήθηκε προσπάθεια να απογειωθεί ελικόπτερο, ωστόσο εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο αργά το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε δυστυχώς απεγκλώβισαν τον 80χρονο νεκρό.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε αναπνευστικά και παθολογικά προβλήματα και έπρεπε επειγόντως να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Νεκρός 56χρονος στην Κρήτη

Πριν από λίγη ώρα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν πως εντοπίστηκε νεκρός 56χρονος στο χωριό Καμινάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου Κρήτης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε από το χιόνι όταν πήγε να ταΐσει τα ζώα του.

Πηγή: kedenews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM