«Η πτήση για το πουθενά» πάνω από την Αυστραλία ξεπούλησε μέσα σε 10 λεπτά

«Η πτήση για το πουθενά» πάνω από την Αυστραλία έγινε sold out μέσα σε 10 λεπτά.

Παίρνοντας μια «πτήση για το πουθενά» μπορεί να φαίνεται δυσοίωνο, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι ένας πολύς καλός τρόπος για δει κανείς την Αυστραλία.

Η Qantas Airlines, ανακοίνωσε ότι η επτάωρη «πτήση για το πουθενά» κατάφερε να ξεπουλήσει σε 10 λεπτά, σύμφωνα με το Fox News.

Αυτή η πτήση αναχωρεί από το Σίδνεϊ και πετά πάνω από το Great Barrier Reef και στο εσωτερικό της Αυστραλίας, πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Στην ουσία δεν πάει πουθενά.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Fox News: « Είναι ίσως η πιο γρήγορη πτήση στην ιστορία της Qantas».

«Στους ανθρώπους σαφώς και λείπουν τα ταξίδια και η εμπειρία της πτήσης».

«Αν υπάρχει ζήτηση, σίγουρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε περισσότερες τέτοιες πτήσεις, μέχρι ν’ανοίξουν τα σύνορα».

Σύμφωνα με το Fox News, η πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου. Η αεροπορική εταιρεία προσέφερε 134 θέσεις για αγορά από 787$ έως 3.787$ AUD (566$ έως 2.734 USD), ανάλογα με την κατηγορία.

Το αεροπλάνο θα είναι Boeing 787 Dreamliner, το οποίο είναι γνωστό ότι έχει μεγάλα παράθυρα και θα πετάξει περίπου 30.000 πόδια, για να δώσει στους επιβάτες μια καλή θέα από ψηλά, αναφέρει το CNN.

Εκτός από τις μεγάλες περιοχές, όπως το λιμάνι του Σίδνεϊ, το Great Barrier Reef και το εσωτερικό, το αεροπλάνο έχει προγραμματιστεί επίσης να κάνει χαμηλές πτήσεις, σε μεγάλες οροσειρές, όπως το Uluru- πρώην Αyers Rock- και το Bondi Beach σύμφωνα με το CNN.

Oι επιβάτες θα έχουν και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης και πιθανόν έναν διάσημο επισκέπτη σαν guest εμφάνιση.

Προς το παρόν οι διεθνείς πτήσεις στην Αυστραλία είναι μη διαθέσιμες λόγω του περιορισμού των ταξιδιών- λόγω κοροναϊού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας, τα σύνορα της είναι κλειστά και για άλλα έθνη και μόνο Αυστραλοί πολίτες, οι κάτοικοι, και άμεσοι συγγενείς μπορούν να ταξιδέψουν εκεί.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι όνειρο για διακοπές πολλών ημερών είναι σχεδόν αδύνατο για πολλούς Αυστραλούς, μια πτήση στο εσωτερικό της χώρας είναι ένας καλός τρόπος να κάνετε μια σύντομη «απόδραση».

Ενώ τα εισιτήρια δεν είναι πλέον διαθέσιμα, είναι πιθανό η δημοτικότητα της πτήσης να δώσει το παράδειγμα και σε άλλες αεροπορικές εταιρείες ν’ακολουθήσουν την ίδια τάση.

Σύμφωνα με το CNN οι αεροπορικές εταιρείες στην Tαϊβάν και την Ιαπωνία προσφέρουν ειδικές «πτήσεις για το πουθενά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM