Κοροναϊός: Ελβετία: Χλιδάτο ξενοδοχείο προσφέρει «διαμερίσματα καραντίνας» και τεστ για τον ιο (pics)

Την ώρα που ο ξενοδοχειακός κλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα λόγω της πανδημίας του κοροναιού, μια αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελβετία αποφάσισε να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες...καραντίνας στους επισκέπτες του.

Συγκεκριμένα η ξενοδοχειακή μονάδα Le Bijou με καταλύματα στη Ζυρίχη,στη Γενεύη,τη Βασιλεία και σε άλλες πόλεις προσφέρει πολυτελή «διαμερίσματα καραντίνας» με το πακέτο «Υπηρεσία COVID-19».

Σύμφωνα με το Bloomberg τα διαμερίσματα καραντίνας στη Ζυρίχη, το Ζούνγκ και τη Λουκέρνη διατίθενται αντί 200 έως 800 ελβετικών φράγκων ( περίπου 190 έως 750 ευρώ την μέρα) όπως ανέφερε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της αλυσίδας,τα Les Bijou Apartments κάνουν τη διαφορά,καθώς λειτουργούν χωρίς προσωπικό. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και ανέσεις,όπως σάουνα, τζακούζι, τζάκι και γυμναστήρια,ενώ προσφέρονται υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων και προσωπικές υπηρεσίες σεφ.

Σε ότι αφορά το τεστ για το κοροναιό, μπορεί να γίνει στο δωμάτιο-χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί ο πελάτης σε νοσοκομείο,αντί το ποσού των 470 ευρώ.

Η ξενοδοχειακή μονάδα δεν έχει κάνει ακόμα τεστ στους πελάτες της, αλλά ήδη έχει πέντε κρατήσεις για την «υπηρεσία COVID-19»

Δείτε φωτογραφίες των διαμερισμάτων παρακάτω:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM