Επίθεση Charlie Hebdo: Ομολόγησε ο 18χρονος Πακιστανός δράστης

Ομολόγησε, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ο 18χρονος πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος συννελήφθη φερόμενος ως δράστης της χθεσινής επίθεσης έξω από τα πρώην γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι.

Η χθεσινή αιματηρήεπίθεση έξω από τα πρώην γραφεία του Charlie Hebdo στο Παρίσι, άφησε πίσω της τραυματίες και μάλιστα κάποιους σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με το BBC, η γαλλική αστυνομία συνέλαβε από χθες άλλα έξι άτομα, τα οποία κρατούνται και ανακρίνονται και ο 18χρονος δράστης εντέλει, φαίνεται πως ομολόγησε την πράξη του.

Ποιος είναι ο φερόμενος ως δράστης της χθεσινής επίθεσης

Ορισμένα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο 18χρονος πακιστανός ο οποίος και ομολόγησε την επίθεση στο Charlie Hebdo ονομάζεται Αλί. Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο 18χρονος είχε φτάσει στη Γαλλία πριν από περίπου τρία χρόνια και από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος της επίθεσης που άφησε πίσω της δύο σοβαρά τραυματίες.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρα και είχε συλληφθεί και πριν από ένα μήνα έξω από την Όπερα της Βαστίλης, έχοντας στην κατοχή του ένα κατσαβίδι. Ο άνδρας μετά τη σύλληψη του από τις Αρχές πως είναι 18 ετών και πως γεννήθηκε στο Πακιστάν.

«Ανέλαβε την ευθύνη για την πράξη του» φέρεται να είπε πηγή κοντά στις έρευνες των γαλλικών Αρχών. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM