Μέριλιν Μάνσον: «Φαντασιωνόταν να με κάψει ζωντανή και με δάγκωνε», λέει πασίγνωστη πορνοσταρ

Τι αποκάλυψε η Τζένα Τζέιμσον για τον Μέριλιν Μάνσον

Η διάσημη πορνοστάρ Τζενα Τζέιμσον αποκαλύπτει άρρωστες πτυχές του Αμερικανού τραγουδιστή ύστερα από τις μαζικές καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση σε πέντε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η Τζένα Τζέιμσον δηλώνει πως η σχέση της δεν της άφησε τα ψυχικά τραύματα που ισχυρίζονται άλλες γυναίκες ότι αποκόμισαν εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς του εκκεντρικού τραγουδιστή. Κι αυτό γιατί η ίδια είχε την προνοητικότητα να απομακρυνθεί έγκαιρα, όταν άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια στη σχέση της με τον μουσικό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Τζέιμσον είχε μια σύντομη σχέση με τον Μέριλιν Μάνσον, προ εικοσαετίας, το 1997. Η 46χρονη Τζέιμσον εξήγησε ότι τον χώρισε αρκετά νωρίς, αφού κάτι την είχε τρομάξει στην συμπεριφορά του. Όμως ούτε εκείνη ξέφυγε από άσχημες εμπειρίες.

«Φαντασιωνόταν να με καίει ζωντανή»

Η σχέση μας ήταν παράξενη. Δεν κράτησε πολύ επειδή έβαλα τέλος όταν άρχισε να μου λέει ανέμελα, σαν να μην τρέχει τίποτα, ότι φαντασιώνεται να με καίει ζωντανή. Ως προς το σεξουαλικό κομμάτι, του άρεσε να δαγκώνει, και αυτό ήταν ανησυχητικό. Ήταν δύσκολος χαρακτήρας και αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για εκείνον», αναφέρει στην βρετανική εφημερίδα η πρώην πορνοστάρ.

Παρόλο που ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να κάνει κάτι χωρίς τη συναίνεσή της, η Τζέιμσον εξηγεί ότι όταν άρχισε να της εκφράζει τις διεστραμμένες του επιθυμίες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για εκείνη. «Οταν άρχισε να μου μιλάει βίαια του είπα κατευθείαν... "αντίο Μπράιαν". Επίσης, οι μελανιές από τις δαγκωματιές ήταν ένα ακόμη πρόβλημα».

Σύμφωνα με την ίδια, ο χωρισμός τους δεν επηρέασε ιδιαίτερα τον Μάνσον. «Το πήρε μια χαρά. Προχώρησε αμέσως στην επόμενη. Είμαι σίγουρη ότι είχε πολλές επιλογές τότε, ήταν στο απόγειο της δόξας του».

«Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο πιο παράξενος γινόταν»

Η Τζέιμσον (που σήμερα χρησιμοποιεί το επώνυμο «Μπίτον» του νυν συντρόφου της) είχε αναφέρει στην αυτοβιογραφία της αρκετές «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες της σχέσης της με τον μουσικό. Η πρώην πορνοστάρ γνώρισε τον Μάνσον στην πρεμιέρα της ερωτικής ταινίας Private Parts του Χάουαρντ Στερν, στην οποία έπαιζε έναν μικρό ρόλο. Εκείνη τη περίοδο ήταν παντρεμένη με τον πορνοστάρ και σκηνοθέτη Μπραντ Άρμστρονγκ αλλά δεν τα πήγαιναν καλά. Εκείνο το βράδυ, ο Μάνσον κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και έπειτα οδήγησε την Τζέιμσον στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου έκαναν μαζί αφρόλουτρο.

Στην αυτοβιογραφία της η 46χρονη τον περιγράφει «ψηλό, με γυναικείο σώμα, παιδική συμπεριφορά, τεράστια προσόντα και καλυμμένο με σημάδια σε διάφορα στάδια επούλωσης». Ο Μέριλιν Μάνσον είχε το βίτσιο να γλύφει το κάτω μέρος του μπράτσου της σαν «βαμπίρ» και της ζητούσε να κοιμούνται αγκαλιά όταν τελείωναν, κάτι που αρνιόταν.

«Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο πιο παράξενος γινόταν. Μου έλεγε ότι ήθελε να δει κορίτσια να κάνουν σεξουαλικές πράξεις με προσθετικά μέλη ή να κάνουν στοματικό σεξ στον Twiggy (μέλος της μπάντας του). Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω πόσα από αυτά που έλεγε τα εννοούσε και πόσα τα έλεγε στ' αστεία», αναφέρει στο βιβλίο της η Τζέιμσον, που εγκατέλειψε το πορνό το 2008 και πλέον ζει στη Χαβάη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM