Τσιτσιπάς: «Ίσως ο πατέρας μου με κλείσει στο δωμάτιο για τιμωρία» (vid)

Viral έγινε στο διαδίκτυο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφόυ ο Ελληνας τενίστας στην διάρκεια του αγώνα με τον Νικ Κύργιο για το ATP Cup, από τα νεύρα του, χτύπησε άθελά του τον πατέρα του, που εκτελούσε χρέη προπονητή. Ο ίδιος όπως φάνηκε στο βίντεο, δεν το αντιλήφθηκε, αλλά ρωτήθηκε για το περιστατικό από τους δημοσιογράφους.

«Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ισως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία», είπε στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για το αν ήταν ακόμη εκνευρισμένος μαζί του ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, καθώς όταν τον χτύπησε, σηκώθηκε και έφυγε από τον πάγκο. «Ίσως εκνευρίστηκε, δεν τον ρώτησα. Θα του μιλήσω μετά», απάντησε.

Πάντως και ο αντίπαλός του, Νικ Κύργιος, τον υπερασπίστηκε για το περιστατικό. «Δε νομίζω να το ήθελε. Δε νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε τόση σημασία, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής, προφανώς και ήταν ατύχημα», ήταν το σχόλιο του Αυστραλού τενίστα, με ελληνική καταγωγή.

https://www.youtube.com/watch?v=itY-w4i3_kU&feature=emb_title

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM