Τρίκαλα: Νεκρός 32χρονος λίγο πριν μπει σε ΜΕΘ

Κορονοϊός: Τραγική κατάληξη είχε ένας 32χρονος άνδρας στα Τρίκαλα, καθώς εξέπνευσε λίγο πριν εισέλθει σε ΜΕΘ.

O 32χρονος νοσηλευόταν στην κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου στα Τρίκαλα, ωστόσο η υγεία του χειροτέρευσε. Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να εισέλθει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ στα Τρίκαλα, προετοιμάστηκε η διακομιδή του στη Χαλκίδα. Παρ' όλα αυτά, ο ασθενής κατέληξε από ανακοπή καρδιάς πριν προλάβει να κάνει εισαγωγή στην Εντατική.

Ο 32χρονος Ρομά αντιμετώπιζε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα και είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν στο νοσοκομείο Τρικάλων σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalavoice.gr.

Ο άνδρας είχε διαγνωστεί με κορονοϊό πριν λίγες μέρες και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Τρικάλων σε ειδική κλινική για Covid.

Νέο ρεκόρ σε διασωληνωμένους

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ανακοινώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους, οι οποίοι έφτασαν τους 549.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν 84 θάνατοι, συνεχίζοντας την αυξητική τους τάση. Τα ρεκόρ που σημειώνει ο κορονοϊός διαδέχονται το ένα το άλλο, προκαλώντας έντονη ανησυχία για το τι θα επακολουθήσει με τα κρούσματα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM