Βραχάτι Κορινθίας: Τροχαίο με θύμα μια 23χρονη (vid)

Ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/11) στο 12ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της περιοχής Βραχάτι Κορινθίας. Από το τροχαίο, μια 23χρονη έχασε τη ζωή της και μια 24χρονη τραυματίστηκε σοβαρά.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/11) στο Βραχάτι Κορινθίας με θύμα μια 23χρονη. Επιπλέον, μια 24χρονη τραυματίστηκε σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 24χρονη και στο οποίο επέβαινε η 23χρονη εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά σε κατάστημα και στη συνέχεια σε σταθερό αντικείμενο.

Άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσία, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν οδηγό και συνοδηγό. Οι δύο γυναίκες αμέσως μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η μια γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και κατέληξε λίγο αργότερα. Η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Δείτε παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM