Πώς θα μετακινηθούμε τα Χριστούγεννα ‒ Ποια SMS θα στέλνουμε

Η κυβέρνηση έχει έτοιμο το πλάνο μετακινήσεων για τα Χριστούγεννα με τη δημιουργία ξεχωριστού κωδικού για τα SMS

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα μπορούμε να τα περάσουμε μαζί με άλλη μία οικογένεια ‒ μέχρι τον αριθμό των εννέα ατόμων. Συζητείται ‒πέρα από τον κωδικό‒ η αποστολή με SMS και της διεύθυνσης όπου θα πάμε αλλά και η παράταση ωραρίου μέχρι τη 1.00 τα ξημερώματα.

Του Μάκη Θεοδώση

Παράλληλα, υπάρχει η πρόταση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τέλεση ορισμένου αριθμού Λειτουργιών τις άγιες μέρες, με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα προστασίας για τους πιστούς.

Κικίλιας: SOS από τη Δυτική Αττική

Το χθεσινό «καμπανάκι» του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για αυξημένη κινητικότητα των τελευταίων ημερών αποτυπώνει τον προβληματισμό της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το άνοιγμα των καταστημάτων την προσεχή Δευτέρα και, όπως όλα δείχνουν, την αρχή θα κάνουν τα κομμωτήρια, δεδομένου ότι εκεί τα πράγματα είναι ελέγξιμα.

Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον υπουργό Υγείας στη Δυτική Αττική, η οποία κουβαλά υψηλό φορτίο σε σχέση με τις άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου. Πρόκειται για τη μοναδική περιοχή της Νότιας Ελλάδας που έχει επιβάρυνση ανάλογη με εκείνη των «κόκκινων» περιοχών της Βόρειας Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM