Τα ζώδια που θυμώνουν με το παραμικρό (pics)

Κάποιοι όσο και αν το προσπαθούν δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Φταίνε οι συνθήκες, η νέα σελήνη, η πανδημία; Ή μήπως απλά το ζώδιο;

Δες παρακάτω ποια ζώδια θέλουν επειγόντως σεμινάρια διαχείρισης θυμού:

ΚΡΙΟΣ

 

Μα φυσικά! Πρώτος και καλύτερος μάλιστα! Όταν θυμώνει ένας Κριός «τρελαίνεται», του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σε νανοσεκόντς και δεν ξέρει τι να κάνει και πως να αντιδράσει. Ο Κριός είναι ξεροκέφαλος σε κάτι τέτοια θέματα και ο παρορμητισμός του κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Έτσι, η κατάσταση συχνά ξεφεύγει. Αν θυμώσεις έναν Κριό τα λόγια του θα'ναι τόσο σκληρά και η οργή του μπορεί να σε «τσακίσει». Θα το μετανιώσει, αλλά θα είναι ήδη   αργά για να επανορθώσει. Μια φιλική συμβουλή: Μην του πεις ΠΟΤΕ να ηρεμήσει, θα τον εξοργίσει!

ΛΕΩΝ

Ο επόμενος... «θερμοκέφαλος» είναι ακόμη ένα ζώδιο της φωτιάς. Ένας Λέων είναι συνηθισμένος σε εκρήξεις θυμού. Όσο ανορθόδοξο και αν ακούγεται, μέσα απ'αυτά τα ξεσπάσματα ένας Λέων εκτονώνεται. Πρέπει να τα «χώσει» για να έρθει στα συγκαλά του και αυτό ακριβώς θα κάνει... σε κάθε περίπτωση. Είναι κάτι σαν βιολογική ανάγκη για εκείνον! Είναι πάντοτε φουλ ειλικρινής και δεν πρόκειται ποτέ να προσπαθήσει να σου κρυφτεί. Ό,τι έχει να πει θα στο πει, με κάθε κόστος ακόμα και όταν υποπέφτει σε παιδιάστικες συμπεριφορές. Να σου πως κάπου εδώ, πως για να λύσεις μια παρεξήγηση με ένα λιοντάρι θα πρέπει εσύ να ζητήσεις συγνώμη και συνάμα να τον παρηγορήσεις για τα δικά του σφάλματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα πράγμα θα σου πω και μην το ξεχάσεις ποτέ! Μην εκνευρίσεις ποτέ μα ποτέ έναν Σκορπιό. Ο Σκορπιός θα περάσει αυτόματα στην αντεπίθεση μιας και είναι ένα απ΄τα πιο εκδικητικά ζώδια που υπάρχουν. Από δω θα το φέρει, από εκεί, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν - και αδύνατον - για να σε πληγώσει αν τον θυμώσεις. Και μάλιστα, ανεπανόρθωτα! Ένας Σκορπιός όταν θυμώνει, θολώνει, «χάνει τη γη κάτω απ'τα πόδια του» και όποιον πάρει ο Χάρος. Δεν λογαριάζει τίποτα και κανέναν! Αν μπλέξεις ποτέ με έναν Σκορπιό, φρόντισε να είναι φίλος σου και όχι εχθρός σου. Δεν τον θες απέναντι σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμη ένα ζώδιο της φωτιάς που δεν θα μπορούσε να λείπει απ'αυτή τη λίστα. Ο Τοξότης «φουντώνει» εύκολα και η «φλόγα» (ενν. νεύρα, θυμός, οργή) μέσα του είναι ανεξέλεγκτη. Αν τον εκνευρίσεις, τα βέλη του θα στραφούν εναντίον σου σε δευτερόλεπτα και πίστεψε με, δεν θα σου αρέσει! Ένας εκνευρισμένος τοξότης είναι ένας άλλος άνθρωπος. Δεν θυμίζει σε τίποτα τον πλακαντζή και πρόσχαρο άνθρωπο που οι περισσότεροι φαντάζονται. Δεν θα τον αναγνωρίζεις. Ααα! Ξέχασα! Ένας τοξότης σχεδόν ποτέ δεν παραδέχεται ότι έχει άδικο. Συνεπώς, no matter what, θα δικαιολογήσει τον εαυτό του και θα δώσει άφεση αμαρτιών για όσα είπε ή έκανε. Δεν θα μετανιώσει ακόμα και αν η στάση του ήταν παντελώς παράλογη!

Εσύ ανήκεις σε κάποιο απ΄τα παραπάνω ζώδια μήπως;


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM