Οι χειρότεροι συνάδελφοι βάσει ζωδίου

Οι λόγοι που μερικοί συνάδελφοι δεν μας είναι αρεστοί μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με το ζώδιο τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια εκεί έξω που δεν θα τα ήθελες στο χώρο εργασίας σου και ειδικά σε ανώτερη θέση από σένα.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν πλήρη ηρεμία για να δουλέψουν, υπάρχουν πολλά ζώδια, που θα απευχόσουν μια συνεργασία μαζί τους.

Ομολογουμένως η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με τις καλές ή δυσχερείς συναδελφικές σχέσεις, αλλά κρίνοντας με βάση τα χαρακτηριστικά των παρακάτω ζωδίων, καλύτερα να μην μπλέξεις.

Δίδυμος

Ο πολυλογάς. Ο Δίδυμος είναι ένα αρκετά επικοινωνιακό ζώδιο, που θα σου κάνει αρχικά εντύπωση με την ενέργεια, τη ζωντάνια και γενικά τον fun χαρακτήρα του. Ωστόσο, αν είσαι από τους ανθρώπους που θέλει απόλυτη ηρεμία και κανέναν αντιπερισπασμό για να εργαστεί, καλό θα ήταν να μην κυκλοφορεί κανείς Δίδυμος στο γραφείο. Μπορεί με αφορμή τη δουλειά να καταλήξετε να μιλάτε για τελείως άσχετα πράγματα και οι υποχρεώσεις και των δύο να μείνουν αρκετά πίσω.

Παρθένος

Ο αντικοινωνικός. Σπάνια θα πιάσει κουβέντα με κάποιον στον εργασιακό χώρο και συνήθως θα σου κάνει παρατηρήσεις για το τι δεν έκανες σωστά αν είναι supervisor σου. Η τάξη και η οργάνωση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Παρθένου, ο οποίος φροντίζει να τα εκφράζει και στη δουλειά του. Κατά αυτόν τον τρόπο, όποιος δεν πηγαίνει με βάση τη δική του οργάνωση θα έχει άφθονη γκρίνια να αντιμετωπίσει.

Ζυγός

Ο ευθυνόφοβος. Ο Ζυγός είναι αρκετά καλός στην παρέα και έχει έναν εύθυμο και γλυκό χαρακτήρα. Ωστόσο, μην περιμένεις ποτέ να σε στηρίξει ή να πάρει την ευθύνη για κάτι, ακόμα και αν πρέπει. Συνήθως πετάει το «μπαλάκι» στους άλλους για να βγάλουν το «φίδι» από την τρύπα και σπάνια τάσσεται με την πλευρά κάποιου σε θέμα υποστήριξης.

Αιγόκερως

Ο επαγγελματίας. Φύσει εργατικός, ο Αιγόκερως δεν αφήνει περιθώρια για πλάκες και αστεία στον χώρο της δουλειάς. Μάλιστα, ζητά το ίδιο και από τους συναδέλφους του. Αν βλέπει ότι η δουλειά πάει πίσω, επειδή κάποιος χασομερά, θα είναι ο πρώτος που θα χτυπήσει την πόρτα του διευθυντή, για να τον ενημερώσει ποιοι συνάδελφοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM