Τα τρία ζώδια που θα σε κάνουν να μην βαρεθείς σε μια σχέση

Ανεξαρτήτως ζωδίου, η περιπέτεια είναι πάντα γοητευτική για όλους. Εξάλλου, υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που δεν αντέχουν τη βαρεμάρα και θα παρασύρουν και σένα σε ένα ατέρμονο παιχνίδι εναλλαγών και εκπλήξεων όντας σε σχέση μαζί τους.

Η συνήθεια και η ρουτίνα δεν αρμόζουν στην ψυχοσύνθεση ορισμένων ζωδίων και κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να μην μπουν καν σε αυτή τη διαδικασία.

Και διαβάζοντας παρακάτω θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ και σε ποια ζώδια θα πρέπει να στραφείς αν δεν είσαι από αυτούς που πλήττουν εύκολα και επιζητούν το μέγιστο δυνατό σε μια σχέση.

Δες παρακάτω τα τρία ζώδια που θα σε κάνουν να μην βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο:

ΚΡΙΟΣ

Ένας κριός αγαπά την περιπέτεια και το μυστήριο σε μια σχέση. Και τρελαίνεται για τα ερωτικά παιχνίδια. Είναι αυθόρμητος, γοητευτικός, δυναμικός και γεμάτος πάθος. Ξέρει τι θέλει και ξέρει ακόμα καλύτερα πως να το κατακτήσει. Όπως αντιλαμβάνεσαι θα κάνει τα πάντα για να σε έχει αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί και για να σε κρατήσει. Εξάλλου η σχέση με έναν Κριό δεν μπορεί να είναι βαρετή. Μαζί του μπορεί να φτάσεις ακόμα και στην άκρη της γης, και δεν πρόκειται καν να καταλάβεις πως έφτασες μέχρι εκεί. Ταυτόχρονα, η γενναιοδωρία και η δοτικότητα ενός κριού «χτυπούν κόκκινο» και δεν γίνεται να μην σε έχει ως προτεραιότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

logo didimu Ο δίδυμος είναι μοναδικά απρόβλεπτος από τη φύση του. Η τρέλα του δεν μπορεί να περιοριστεί και είναι μονίμως σε κίνηση. Πρέπει διαρκώς να κάνει κάτι. Η βαρεμάρα μπορεί να τον εξοντώσει. Άρα, και το ταίρι του! Πάντα θα βρει κάτι το οποίο θα σε ιντριγκάρει και θα σου κινήσει το ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω. Δίνεται ολοκληρωτικά σε μια σχέση και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την κάνει απολαυστική και ιδιαίτερη. Αν ερωτευτείς έναν δίδυμο, ετοιμάσου να βάλεις την περιπέτεια στη ζωή σου γιατί η αστείρευτη ενέργεια που τον διακατέχει δεν τον αφήνει σε «χλωρό κλαρί» (και κατ' επέκταση ούτε εσένα).

ΤΟΞΟΤΗΣ

logo toksoti Ο τοξότης ως λάτρης της περιπέτειας και του πειραματισμού θα σε κάνει να θες να είσαι σε αυτή τη σχέση. Δεν υπάρχει ίχνος ανίας στις φλέβες του και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην βαρεθείς ούτε λεπτό. Είναι ευφυής, δημιουργικός και πολυμήχανος. Θα βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι την στιγμή που το χρειάζεσαι και θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ανεξάρτητος και δεν ζητάει πολλά. Είναι σαν ένας εξερευνητής, ο οποίος θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέα μονοπάτια σε όλους τους τομείς που μπορείς να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Εξάλλου, το μόνο που ζητάει από μια σχέση είναι έναν πραγματικό «συμπαίχτη» στη ζωή. Και από εκεί και πέρα, το μυαλό του τρέχει, και είναι τόσο ευρηματικός και διασκεδαστικός που δεν γίνεται να σε κάνει να βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM