Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Έξι χρόνια παντρεμένοι – Δείτε την ανάρτησή της

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος και η παρουσιάστρια θέλησε να του στείλει ένα τρυφερό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – Δείτε την ανάρτησή της

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν σήμερα επέτειο γάμου και συμπληρώνουν έξι χρόνια κοινού βίου. Και γι' αυτό η παρουσιάστρια δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της αυτή.

Έτσι, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο κοινές τους φωτογραφίες, μία από τα φετινά «παιχνίδια» στα χιόνια στο σπίτι τους και μία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε τις δύο αυτές φωτογραφίες με ένα τρυφερό μήνυμα προς τον αγαπημένο της σύζυγο. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: «I love you husbanito! 18/2/2015».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη για να τιμήσει την επέτειο γάμου της με τον Μάκη Παντζόπουλο:Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι μπορεί να μετρά έξι χρόνια γάμου, ωστόσο είναι μαζί περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο στην Άνδρο, που αποτελεί και το καλύτερο καταφύγιο για την παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM