Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω χάσει τον ύπνο μου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη, τον ρόλο του ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του προς τα κανάλια 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και επιτυχημένος ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για όλα.

«Καθόλου δεν με πείραξε που ο Λιγνάδης με είπε "μέτριο ηθοποιό"»

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε για την υπόθεση Λιγνάδη και τα σχόλια εις βάρος του: «Καθόλου δεν με πείραξε που ο Λιγνάδης με είπε "μέτριο ηθοποιό". Ούτε έδωσα σημασία και δεν απάντησα. Απάντησαν όλοι οι άλλοι, τι να απαντήσω εγώ;».

«Με νοιάζει όταν πεθάνω να μιλάνε καλά για μένα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Από μικρός βοηθάω τον κόσμο. Έκανα τέσσερις δυνατές σχέσεις, δεν ήμουν ποτέ των ευκαιριακών σχέσεων. Με νοιάζει όταν πεθάνω να μιλάνε καλά για μένα».

«Η Μάρθα Καραγιάννη είναι από τις καλύτερές μου φίλες»

Ακολούθως, ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας για την πορεία του στον χώρο και τις κορυφαίες συναντήσεις που είχε μέσα από αυτήν, είπε: «Η Μάρθα Καραγιάννη είναι από τις καλύτερές μου φίλες. Μου είπε να κάνω κουράγιο. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν το ορόσημό μου. Έπαιξα μαζί του στην Επίδαυρο».

Είπε επίσης πως έχει υπάρξει πολύ ευτυχισμένος και χορτασμένος στη ζωή του, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που του χάρισαν χαρά αλλά και εκείνους που τον πίκραναν.

«Εγώ πρέπει να έχω μια σωστή και σαφή θέση»

Μετά, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τα κανάλια που τον καλούν σε εκπομπές και όταν τους ζητάει να μιλήσει για τον ίδιο ο Αλέξανδρος Πετρίδης, συναντά άρνηση.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο στη ζωή και την καριέρα μου κατηγορείται και εγώ πρέπει να έχω μια σωστή και σαφή θέση».

«Κάθε επίθεση που γίνεται φέρνει νέα μέλη»

Και κατέληξε λέγοντας: «Στο παρελθόν οι ηθοποιοί αδιαφορούσαν για το Σωματείο. Κάθε επίθεση που γίνεται φέρνει νέα μέλη. Ευχαριστούμε πολύ για τις επιθέσεις. Θα γίνει το πιο σημαντικό σωματείο της χώρας και θα δίνει μηνύματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM