Βίκυ Καγιά: Όσα είπε για τον επόμενο κύκλο του GNTM

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τον επερχόμενο κύκλο του GNTM, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι θα δούμε και φέτος αγόρια και κορίτσια στο ριάλιτι μοντέλων, ενώ τόνισε πως είναι ανοιχτή και σε νέες προτάσεις

Το μοντέλο και κριτής του GNTM, Βίκυ Καγιά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του Δημήτρη Σκουλού και επισήμανε πως είναι ανοιχτή και σε νέες προτάσεις με αφορμή την πιθανή επιστροφή του «Dancing with the stars» μέσα από την συχνότητα του STAR.

Η ίδια πήρε θέση μάλιστα και στα όσα ακούγονται με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Επιπλέον, η Βίκυ Καγιά, μεταξύ όλων, εξέφρασε και τις ανησυχίες της για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχοσύνθεση και την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών (της).

«Η ομάδα του GNTM δουλεύει αλλά τον Απρίλιο θα τα δούμε αυτά»

Αρχικά, η Βίκυ Καγιά ανέφερε «Λογικά συνεχίζεται το Shopping Star. Οι ανακοινώσεις γίνονται κατά τον Μάιο. Η ομάδα του GNTM δουλεύει αλλά τον Απρίλιο θα τα δούμε αυτά. Από ό,τι φαίνεται θα είναι πάλι με αγόρια και κορίτσια αλλά μπορεί κάτι να αλλάξει. Κριτική επιτροπή πιστεύω ότι θα είναι η ίδια».

Επιπλέον, αναφορικά με τις φήμες που θέλουν εντός της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων την Κάτια Ζυγούλη και εκτός την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι «Γίνεται κάτι συνταρακτικό με το GNTM κάθε φορά που τελειώνει, από την επόμενη κιόλας μέρας του τελικού, αρχίζουν και λέγονται διάφορα».

«Θα έλεγα με χαρά "ναι" στο "Dancing αν μπορώ να το κάνω"»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω πότε θα γίνει το "Dancing with the Stars". Είναι κανά δυο χρόνια που υπάρχει στο κανάλι. Μπορεί φέτος να γίνει. Εγώ δεν ξέρω κάτι για την παρουσίαση, αληθινά σας το λέω». Και μετά διευκρίνισε πως είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις, σημειώνοντας: «Θα έλεγα με χαρά ναι στο "Dancing αν μπορώ να το κάνω"».

«Στην οικία Κρασσά έχουμε 4 παιδιά και είμαστε οκ!»

Για την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του Σκουλού, Τζέλας, η Βίκυ Καγιά είπε: «Και δεύτερη κόρη... καλά θα τρελαθεί ο Δημήτρης». Ενώ απαντώντας αν η ίδια θα ήθελε να αποκτήσει άλλο παιδί, το διάσημο μοντέλο είπε χαρακτηριστικά: «Στην οικία Κρασσά έχουμε 4 παιδιά και είμαστε οκ!», τονίζοντας το πανικό που επικρατεί έτσι κι αλλιώς στο σπίτι. Επίσης, εξέφρασε και την ανησυχία της για την κοινωνική συμπεριφορά και την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών της που είναι τόσο καιρό μακριά από τη σχολική κοινότητα εξαιτίας της πανδημίας και του εγκλεισμού.

«Δύσκολη εποχή για το θέατρο»

Τέλος, μιλώντας για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, η Βίκυ Καγιά είπε: «Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και είναι σημείο των καιρών. Δύσκολη εποχή για το θέατρο», ενώ σημείωσε πως «στη μόδα δεν συμβαίνουν πολλά τέτοια στα κορίτσια, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, γιατί είναι λίγο Survivor το μόντελινγκ».

Δείτε όσα είπε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM