Νίκος Βέρτης - Ισραήλ: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο τραγουδιστής

Νίκος Βέρτης
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης, ο Νίκος Βέρτης, μετά τις έντονες στιγμές που έζησε στο Ισραήλ. Ο γνωστός τραγουδιστής, εξαιτίας των δεκάδων ρουκετών που εκτόξευαν το βράδυ της Τρίτης με στόχο το Τελ Αβίβ, οι δυνάμεις της Χαμάς από την Λωρίδα της Γάζας, αναγκάστηκε να προσφύγει σε καταφύγιο, ακυρώνοντας ταυτόχρονα τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για σήμερα 12 Μαΐου και Πέμπτη 13 Μαΐου, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10.000 ατόμων.

Σε δηλώσεις του, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε ότι ήταν στον 20ο όροφο του ξενοδοχείου όπου έμενε, μαζί με τους συνεργάτες του όταν ξεκίνησαν οι επιθέσεις,  κάτι που όπως είπε, τον έκανε να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, μέσα σε μισό λεπτό οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τους οδήγησαν σε καταφύγιο. 

Νίκος Βέρτης
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

«Τρομερό συναίσθημα να ακούς τις σειρήνες και τις ρουκέτες»

«Υπάρχει καταφύγιο σε όλα τα κτίρια, είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις, ανέφερε ο τραγουδιστής, για να σημειώσει ότι σε κάθε περίπτωση, «είναι τρομερό συναίσθημα να ακούς τις σειρήνες και τις ρουκέτες». Μόνο στο Τελ Αβίβ χθες έπεσαν 110 ρουκέτες με αποτέλεσμα, όσοι βρίσκονται εκεί να περάσουν δύσκολες ώρες.

«Άλλο να το βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να το ζεις»

«Άλλο πράγμα να το βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να το ζεις», τόνισε ο Νίκος Βέρτης. Η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα οδήγησε στην αναβολή των συναυλιών του, που προβλέπεται να μετατεθούν για αργότερα, όταν τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει. Ο καλλιτέχνης και οι στενοί συνεργάτες του είναι όλοι καλά στην υγεία τους.