Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Κάτω τα χέρια. Αρκετά πια»

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Βάνα Μπάρμπα, ξαφνιάζοντας τους ακόλουθους και τους θαυμαστές της. 

Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν έντονες από κόσμο που έσπευσε σχολιάσει την ... αδικαιολόγητη ανάρτηση της ηθοποιού. 

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: «Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω.. τι μου γράφετε. Όχι από απαξίωση.. προς Θεού. Όλα είναι σεβαστά.. και οποιαδήποτε κριτική για μένα καλοπροαίρετη».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προκαλεί με δηλώσεις της αφού λίγο καιρό πριν την άσκηση την ποινικής δίωξης κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε δηλώσει αντισυμβατική και πως η ίδια θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του ίδιου, λέγοντας ότι θα ήταν μεγάλη της τιμή.

«Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, σε βάρος του οποίου υπήρξε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και απόπειρα της ίδιας πράξης κατά συρροή, στην απολογία του αναφέρει πως είναι «θύμα συκοφαντίας».