ΑΕΚ: Θετικός ξανά στον κορονοϊό ο Σάκχοφ! (pic)

Ο Γέβγεν Σάκχοφ βρέθηκε ξανά θετικός στον κορονοϊό μετά την επιστροφή του από την Ουκρανία, με τον Μανόλο Χιμένεθ να χάνει ακόμα ένα ποδοσφαιριστή ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο Γεβχέν Σάκχοφ είχε νοσήσει από κορονοϊό τον περασμένο Νοέμβριο και όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός. Ο Ουκρανός μέσος βρισκόταν στην πατρίδα του, όπου ακολουθούσε θεραπεία για τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και την Πέμπτη επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο Σάκχοφ γύρισε με δέκατα και λίγο βήχα και προληπτικά μέχρι να έβγαινε το τεστ δεν είχε έρθει σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα. Το τεστ βγήκε τελικά θετικό με συνέπεια να μένει απομονωμένος τουλάχιστον για τις επόμενες επτά μέρες μέχρι να περάσει από επόμενο τεστ, σύμφωνα με την ενημέρωση των κιτρινόμαυρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός μέσος ήταν σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει και πιθανότατα στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα ήταν διαθέσιμος για τον Μανόλο Χιμένεθ. Τα υπόλοιπα τεστ στην ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βγήκαν αρνητικά.