Αντετοκούνμπο: Πάλεψε μόνος του – Βαριά ήττα για τους Μπακς!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
Πηγή: In.gr

Οι Σπερς βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά στα τρίποντα, έχοντας ποσοστό 59% έναντι 32% του Μιλγουόκι, το οποίο δείχνει πως έχει θέμα στην αμυντική του λειτουργία στα τελευταία του ματς.

Ακόμη ένας παράγοντας που επηρέασε, ήταν το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε με δύο φάουλ στα πρώτα 120 δευτερόλεπτα και υποχρεώθηκε να καθίσει νωρίς στον πάγκο.

Αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο ημίχρονο είχαν πετύχει 87 πόντους και στη συνέχεια το πράγμα ξέφυγε.


Οι Σπερς έφτασαν το ρεκόρ τους στο 33-35 και βρίσκονται στην 10η θέση της Δύσης, ενώ οι Μπακς έπεσαν στην 3η θέση της Ανατολής με 43-25.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε για τα «ελάφια» με 28 πόντους (6/7 βολές, 11/14 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, ο Κρις Μίντλετον πέτυχε 23 πόντους, ο Τζρου Χόλιντεϊ 20, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε για 7 λεπτά και είχε 3 πόντους και 2 κλεψίματα.

Για τους Σπερς, ξεχώρισαν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 23 πόντους, ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 21 και ο Κέλντον 20.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο. Η ομάδα είναι καλά, είμαστε σε καλό σημείο, απλώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας για να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες στους 4 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά είμαστε σε καλό σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να ακολουθείς το πλάνο σου για να βρεις τρόπο να νικήσεις. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να βγάλουμε περισσότερη χαρά σε άμυνα και επίθεση».

Όσο για το τι δεν έκαναν καλά οι Μπακς απέναντι στους Σπερς, είπε: «Προφανώς δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Δεν μαρκάραμε καλά και οι Σπερς έβαζαν σουτ, οπότε ήταν ένας συνδυασμός δικής μας κακής άμυνας και δικής τους καλής επίθεσης. Δεν τους το κάναμε αρκετά δύσκολο. Θέλαμε να είμαστε εκεί, αλλά δεν ήμασταν. Έβαλαν σουτ, τρίποντα, από μέση απόσταση, έβαλαν πολλά λέι-απ σε κατάσταση Πικ εν Ρολ».