ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Premier League, Serie A, Primera Division, 11/5/’21

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η κερδισμένη απόδοση ήταν 1,95 στην αναμέτρηση  ΠΑΟΚ- Άρης 2-0 (1Χ και under 2,5 η πρότασή μας). Στους άλλους αγώνες, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ  0-1 (g/g η πρότ.) ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε με πέναλντι ενώ στο Αστέρας Τρίπολης  – Ολυμπιακός 0-0 (2-3 γκολ η πρότ.) οι δύο ομάδες έμειναν μακριά από τις συνηθισμένες αποδόσεις τους.

Οι σημερινές προτάσεις 11/5/21 είναι για την Premier League, Serie A και Primera Division:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ (20:00)

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βαρύ πρόγραμμα και θα επιδιώξει να κάνει ροτέισον ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό. Από την άλλη η Λέστερ προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 4-2 με αντίπαλο την Νιούκαστλ και έτσι έχει τεθεί σε αμφισβήτηση η συμμετοχή της στοΤσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Η πρόταση είναι  goal/goal και under 5,5 με απόδοση 1,85.

Νάπολι – Ουντινέζε (21:45)

H Νάπολι βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο +1 από την Γιουβέντους, θέση που της δίνει το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, όμως θα πρέπει να προσέξει πολύ αν θέλει να παραμείνει σε αυτήν. Από την άλλη η Ουντινέζε είναι βαθμολογικά αδιάφορη αφού έχει «σωθεί» και μαθηματικά. Η πρόταση είναι  1 και over 2,5 με απόδοση 2,00.

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα (23:00)

H Λεβάντε θέλει ένα βαθμό ακόμα για να εξασφαλίσει την παραμονή της και πιθανολογούμε πως δεν θα της είναι εύκολο να τον πάρει με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» από την άλλη έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη θέση για πρώτη φορά φέτος και αυτό τους δίνει ένα μεγάλο κίνητρο.  Η πρόταση είναι  2 και under 4,5 με απόδοση 1,95.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα