ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 15/5/’21

ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η επιτυχημένη απόδοση ήταν 2,20 στον αγώνα Λειψία – Ντόρτμουντ 1-4 (Χ2 και g/g η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-4 (g/g και under 4,5 η πρότ.), «βγήκε» το σημείο όχι όμως το σύνολο των γκολ και στο Άστον Βίλα – Έβερτον 0-0 (2 η πρότ.) δεν ήμασταν εύστοχοι.

Συνεχίζουμε σήμερα (15/5) με στοιχηματικές προτάσεις από τη Super League:

Ατρόμητος – Βόλος (19:30)

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την καλύτερή του εμφάνιση εδώ και μήνες και έτσι εξασφάλισε την παραμονή του, ενώ τερμάτισε το αρνητικό σερί των 11 αγωνιστικών (και 12 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις). Τώρα πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Από την άλλη ο Βόλος είναι σταθερός και σοβαρός. Συνέχισε την αήττητη πορεία του στα play out (το σχετικό σερί έφτασε στις 7 αγωνιστικές). Δεν κυνηγάει τίποτα παραπάνω και παρόλα αυτά «παλεύει» όλους τους αγώνες. Έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,90.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (19:30)

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, αφού αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει νίκη σε πέντε αγωνιστικές στα play out και δεν έχει καν σκοράρει στα τρία ματς που έχει δώσει στην έδρα του. Αυτή η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη. Από την άλλη η Λαμία έχει καλύτερη εικόνα, αφού με κόουτς τον Γρηγορίου γλίτωσε τον υποβιβασμό. Η πρόταση είναι no goal και under 2,5 με απόδοση 2,10.

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

Η Λάρισα έχει υποβιβαστεί μία αγωνιστική πριν το τέλος των play out, αναζητώντας σαρωτικές αλλαγές, καθώς έχουν γίνει εννέα λύσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών και του κόουτς Φέστα. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποδεκατισμένος λόγω covid. Από τη στιγμή που έχασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, δεν παίζει για τίποτα. Προφανώς θα δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Η πρόταση είναι no goal και under 2,5 με απόδοση 2,00.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (19:30)

Για πρώτη φορά μετά την «ελεύθερη πτώση» των έντεκα ηττών που είχαν κάνει οι Κρητικοί, που τους έφερε αντιμέτωπους με τον φόβο του υποβιβασμού και ύστερα από ένα σερί 6 αήττητων αγώνων στα πλαίσια των play out, παίζουν σήμερα δίχως άγχος και πίεση. Όπως ήταν φυσικό, η πρώτη κίνηση που έκαναν, ήταν η επέκταση του συμβολαίου του κόουτς Νιόπλια μέχρι το καλοκαίρι του ΄23. Από την άλλη ο Παναιτωλικός ψάχνει ρυθμό, αφού η παραμονή του θα κριθεί μέσω μπαράζ. Η πρόταση είναι 1X και under 2,5 με απόδοση 1,95.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα