Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Πυρκαγιά ΣΟΚ στο ελαιοτριβείο

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Ισίδωρο να βρίσκεται στο σπίτι της Αντιγόνης, προκειμένου οι δυο τους να προσπαθήσουν να φτιάξουν τη σχέση τους. Από κει και πέρα, η Μάρθα θα μάθει επιτέλους όλη την αλήθεια που αφορά τους γονείς της και περνάει σε κατάσταση σοκ. Την ίδια στιγμή ο Στάθης που είναι… τυφλωμένος από πάθος, μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας και φέρεται τρελά, ζητώντας να του δώσει εξηγήσεις.

Η είδηση σοκ όμως, έρχεται από το ελαιοτριβείο, το οποίο έχει πιάσει φωτιά και ο Αποστόλης μπαίνει μέσα προκειμένου να σώσει την Ευτυχία που δεν έχει καταφέρει να βγει.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε σήμερα 13/12

Απόψε λοιπόν θα δούμε τον Στάθη να κάνει τα πάντα για να ξεχάσει την Ιουλία και να συγκεντρωθεί στην οικογένεια του.

Ακόμα η Μυρτάλη μιλάει με τη Βασιλική και της αναφέρει ότι η Αρετή έχει αρχίσει να πιστεύει ότι είναι έγκυος, με αποτέλεσμα να θέλει να εξαφανιστεί.

Μάλιστα, γυρίζει στο σπίτι της, γράφει σε ένα σημείωμα ότι φεύγει, αλλάζει ακόμα και κινητό και φεύγει για την Αθήνα, ωστόσο οι γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι απλά έφυγε.

Έτσι, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι έχει κάποια σχέση και ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της.