Χαρδαλιάς: Διευκρινίσεις για delivery και take away

Διευκρινίσεις για το delivery και το take away από τα μαγαζιά έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε πως η υπηρεσία του delivery θα επιτρέπεται μέχρι και το κλείσιμο του εκάστοτε καταστήματος.  Παράλληλα,  διευκρίνισε πως το take away δεν μπορεί να αποτελεί τον κύριο λόγο μετακίνησης των πολιτών, αλλά επιτρέπεται.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε πως είναι αναγκαίο οι πολίτες να περιορίσουν όσο πιο πολύ μπορούν τις μετακινήσεις τους. Όπως δήλωσε, οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Μάλιστα, υπενθύμισε πως  από τις 21.00 έως τις 05.00 η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για εργασία, λόγους υγείας ή βόλτα με το κατοικίδιο ζώο κοντά στο σπίτι.

«Απόλυτο στοίχημα ο περιορισμός των μετακινήσεων για όλους μας. Πιστή τήρηση των μέτρων σημαίνει λίγο υπομονή ακόμα. Μένουμε σπίτι για να μείνουμε ασφαλείς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τηλεργασία, για την οποία έκανε έκκληση στους οργανισμούς να την εφαρμόσουν στο μέγιστο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM