Δες ποιοι επώνυμοι της εγχώριας showbiz ήταν ζευγάρι και δεν το γνωρίζαμε (pics)

Εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz υπήρξαν ζευγάρι, αλλά κάποιες από αυτές τις σχέσεις δεν τις θυμόμαστε.

Αυτό συμβαίνει είτε γιατί αυτή η σχέση κράτησε λίγο είτε γιατί οι ίδιοι επέλεξαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

 

Πασχάλης Τσαρούχας- Μιμή Ντενίση

 

Ένα από αυτά τα διάσημα πρώην ζευγάρια επανήλθε πέρυσι στην επικαιρότητα με αφορμή την συνύπαρξη του στο πλατό του «Your face sounds familiar». Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα και τη Μιμή Ντενίση. Ο Πασχάλης Τσαρούχας ρωτήθηκε για την ερωτική τους σχέση. Αυτή ολοκληρώθηκε πριν από 22 χρόνια. Η σχέση που σίγουρα δεν θυμόσουν έχει αφήσει στους δύο ηθοποιούς ένα αίσθημα αλληλοσεβασμού και αλληλοθαυμασμού. Αυτό είπε και ο ίδιος. «Αυτό συνέβη πριν από 22 χρόνια. Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που συνέβη; Κοιτάζουμε να σκαλίσουμε τα πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα αν κανείς δεν έχει τι να κάνει  πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει κάτι» είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του.

 

Κρατερός Κατσούλης- Έυα Κοτανίδου

 

Οι δύο τους ήταν ζευγάρι για χρόνια και το 2007 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και κάποτε παρουσιάστρια του «Να η ευκαιρία» ζει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε. Εκείνος,  έγινε στη συνέχεια ζευγάρι με την Κατερίνα Καραβάτου με την οποία παντρεύτηκαν, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και συνεργάζονται και στην εκπομπή « Στην φωλιά του κούκου» του Star.

 

Χριστίνα Πολίτη- Τζώνη Καλημέρης

 

Η Χριστίνα Πολίτη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι πριν πολλά χρόνια είχε σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη. Ο ισχυρός άντρας της τηλεόρασης και η δημοσιογράφος, παρέμειναν καλοί φίλοι μετά το τέλος της σχέσης τους, που μάλλον δεν θα μάθαινες ποτέ εάν δε το αποκάλυπτε η ίδια.

«Με τον Τζώνη ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Ήταν μια πολύ όμορφη σχέση. Ταιριάζαμε πολύ γιατί είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο ύφασμα. Όταν γνωριστήκαμε, ήταν συνέταιρος του Τάκη Διαμαντόπουλου στο στούντιο φωτογράφισης που είχε. Όταν συναντηθήκαμε, πρώτη φορά εκείνος πίστευε ότι ήμουν μεγαλύτερη και εγώ, νεότερος, γι’αυτό και στην παρέα συνήθιζαν να με φωνάζουν « νινί», ήμουν πιο μικρή απ’όλους. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ και παραμένουμε φίλοι ακόμα και τώρα».

 

Γιάννης Πρετεντέρης- Φρόσω Ράλλυ

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ήταν απλά ζευγάρι στα 29 του χρόνια με την τηλεοπτική παραγωγό Φρόσω Ράλλυ, ήταν σύζυγός της. Το ζευγάρι είχε παντρέψει η Μελίνα Μέρουρη. Στο γάμο τους είχε βρεθεί όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης όχι μόνο της δικής τους ιδιότητας αλλά και λόγω του ότι ο πατέρας του Γιάννη Πρετεντέρη ήταν ο συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Πρετεντέρης. Ο γάμος  δε κράτησε παρά ένα χρόνο, και ο Γιάννης Πρετεντέρης ξαναπαντρεύτηκε αργότερα με τη Σάντρα Μπακογιανοπούλου με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

 

Κώστας Φραγκολιάς- Ευαγγελία Αραβανή

 

Κάποτε έζησαν ένα μεγάλο έρωτα. Δύο χρόνια ήταν μαζί  και δεν πρέπει να έχουν κρατήσει και τις καλύτερες σχέσεις. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε όταν στο Happy Day είχε ανακοινωθεί ότι η Ευαγγελία Αραβανή ήταν τότε ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Εκείνος είχε σχολιάσει. «Δεν θέλω να πω τώρα την κακία μου. Δεν πειράζει».

 

Στέφανος Κορκολής- Μαρί Κωνσταντάτου

 

Πριν γίνει Μαρί Κυριακού με το γάμο της με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού, το 1991 η νεαρή ηθοποιός ήταν ζευγάρι με το Στέφανο Κορκολή. Μάλιστα, όπως γράφεται οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι για ένα χρόνο, όμως η σχέση τους έληξε πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη- Όθωνας Μεταξάς

 

Παρόλο που δεν το είχαν επιβεβαιώσει ποτέ, οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια. Επίσης, είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στη σειρά «Τελευταία Παράσταση» για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη. Το ζευγάρι χώρισε το Σεπτέμβριο του 2007.

 

Ναταλία Γερμανού- Γιώργος Νινιός

 

Και πάμε να κλείσουμε με ένα ζευγάρι ανατροπή στα δεδομένα της showbiz. Η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Νινιός έγιναν ζευγάρι το 2012 και η ίδια είχε δηλώσει τότε στο «ΟΚ»: «Μερικά πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για πρώτη φορά, πάνω που έχεις σχεδόν παραιτηθεί. Είμαι αποφασισμένη να προστατέψω αυτό που μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί αξίζει πραγματικά». Πάντως το ζευγάρι δεν έμεινε για πολύ καιρό μαζί αλλά διατηρεί μια πολύ καλή φιλική σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της θέτουν ερωτήματα που πρέπει να κάνουμε στο σύντροφό μας

Royal Fashion: οι 6 sustainable οίκοι μόδας που επιλέγει συνεχώς η Meghan Markle

Κοροναϊός: Ελβετία: Χλιδάτο ξενοδοχείο προσφέρει «διαμερίσματα καραντίνας» και τεστ για τον ιο

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM